yigitvvv Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #1 Merhaba GoW DualShock baglayamıyorum yardimci olursaniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2024
Çözüm Yutka46 24 Aralık 2024 Steamden girdisini eklediniz mi? Bilmiyorsan youtubedan izleyerek yapabilirsin.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.993 Makaleler 2 Çözümler 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #2 Steamden girdisini eklediniz mi? Bilmiyorsan youtubedan izleyerek yapabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
Michael_Myers Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 740 Çözümler 7 24 Aralık 2024 #3 Ne üzerinden oynadığını belirtseydin keşke neyse PS5 üzerinden oynuyorsan DualShock 4 sadece PS4 sürümünde kullanılıyor sendeki PS5 sürümü olabilir. Artı 0 Eksi
Ne üzerinden oynadığını belirtseydin keşke neyse PS5 üzerinden oynuyorsan DualShock 4 sadece PS4 sürümünde kullanılıyor sendeki PS5 sürümü olabilir.
Prime Ghost Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.073 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS yigitvvv Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #5 Yutka46 dedi: Steamden girdisini eklediniz mi? Bilmiyorsan youtubedan izleyerek yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... bağladım kolu şimdide l ile kamera donuyo ılerlemıyo karakter Artı 0 Eksi
Yutka46 dedi: Steamden girdisini eklediniz mi? Bilmiyorsan youtubedan izleyerek yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... bağladım kolu şimdide l ile kamera donuyo ılerlemıyo karakter
Prime Ghost Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.073 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #6 yigitvvv dedi: bağladım kolu şimdide l ile kamera donuyo ılerlemıyo karakter Genişletmek için tıkla... Kol çakma mı? Artı 0 Eksi
yigitvvv dedi: bağladım kolu şimdide l ile kamera donuyo ılerlemıyo karakter Genişletmek için tıkla... Kol çakma mı?
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.993 Makaleler 2 Çözümler 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #7 yigitvvv dedi: bağladım kolu şimdide l ile kamera donuyo ılerlemıyo karakter Genişletmek için tıkla... Kolundan analog aktif mi? Veya girdisini eklediysen kontrolcü ayarlarından ayarlayabilirsin. @yigitvvv Yapmalısınız o zaman, yine yt den izleyerekte yapabilirsin ama izlemelik bir durum yok halledersin. Artı 0 Eksi
yigitvvv dedi: bağladım kolu şimdide l ile kamera donuyo ılerlemıyo karakter Genişletmek için tıkla... Kolundan analog aktif mi? Veya girdisini eklediysen kontrolcü ayarlarından ayarlayabilirsin. @yigitvvv Yapmalısınız o zaman, yine yt den izleyerekte yapabilirsin ama izlemelik bir durum yok halledersin.
KS KS yigitvvv Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #8 Prime Ghost dedi: Kol çakma mı? Genişletmek için tıkla... Orijinal Yutka46 dedi: Kolundan analog aktif mi? Veya girdisini eklediysen kontrolcü ayarlarından ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tek tek atama yapmam lazim bazi seyler atanmamis Artı 0 Eksi
Prime Ghost dedi: Kol çakma mı? Genişletmek için tıkla... Orijinal Yutka46 dedi: Kolundan analog aktif mi? Veya girdisini eklediysen kontrolcü ayarlarından ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tek tek atama yapmam lazim bazi seyler atanmamis