GoW Ragnarok mu TLOU part 2 mi?

mert00001

Centipat
Daha fazla  
Dostlar merhaba bu iki oyundan birisini alacağım. İkisinin de ilk oyununu oynadım hangisini almalıyım? Epic Games'te şu an ikisi de 1200 1300 küsur falan.

Dostlar merhaba bu iki oyundan birisini alacağım. İkisinin de ilk oyununu oynadım hangisini almalıyım? Epic Games'te şu an ikisi de 1200 1300 küsur falan.
GoW Ragnarok'da açık bir dünya var komple tamamlamak istdeğiniz zaman sizi baya bir memnun eder fakat TLOU Part 2'de açık dünya seçeneği yok, sadece ekstra bir dlc var diye biliyorum oynanabilir olarak.

Kısacası GoW Ragnarok

Gow da da DLC vardı sanki.

Lezbiyen ilişki olması dışında TLOU tavsiye ederim, yeni karakterler yeni hikaye var. Ragnarok iyi güzel ama pek de farklılık yok yine lineer bir haritada puzzle çözüp kombo eşliğinde canavar öldürüyorsun.
Bir de hangisinin ilkini beğendiysen onu al derim.

Zevkler ve renkler tartışılmaz. Böyle bir konu açmışsın ama tlounun atmosferi ve hikayesi daha hoşuna gider bilemem. Ya da gow ragnarokun aksiyonu ve mitolojisi, farklı diyarlara gitmek falan hoşuna gidebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…