Çıktı evet. Ama benim sistemimde bile FPS oldukça düşük maalesef. Şu gayzerli svartalfheim mapinde 60 70 FPS'lerde dolaşıyorum oynayasım gelmiyor.
Çıktı evet. Ama benim sistemimde bile FPS oldukça düşük maalesef. Şu gayzerli svartalfheim mapinde 60 70 FPS'lerde dolaşıyorum oynayasım gelmiyor.
Hocam 4060 Ti 16 GB var R5 5600 ile 1080p DLSS açık Ultra ayar 90 FPS oynuyorlardı testlerde. Benim için 90 FPS sıkıntı değil gerekirse yükseğe çekerim 120-130 alırım.
İmza kısmında var sistemim hocam.Sisteminizin özelliklerini öğrenebilir miyim hocam.
Grafiği en düşüğe de çeksem Ultra ayalar ile yaklaşık aynı FPS'yi veriyor sanırım oyunun bir sıkıntısı. Ama genel olarak o map harici 80 90 oynuyorum bende idare ediyor işte.
İmza kısmında var sistemim hocam.
Çıktı ama bence hiçbir oyun bu kadar etmez eskiden aliyordum ama bende en fazla 800 verdiğimi hatırlıyorum BG3'e oda ilk çıktığında kur artmadan artık pek mantıklı gelmiyor bu paraları vermek ama senin seçimin ben sadece TLOU2 bekliyorum Last of Us serisini çok sevdiğim için bir ona vereceğim o kadar gerisini farklı şekillerde oynayacagım artık çalışma hayatına başladığında ve başlicanda demek istediğimi anlacaksın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.