Ben Black Myth Wukong'u tercih ederim hocam, sebebi ise oyun suresidir. Ikisi de alaninda mukemmel oyunlar olduklarindan dolayi direkt oynanis suresine gore tavsiye verdim, yanlis anlasilmasin lutfen.
GoW Ragnarok 20-30, Black Myth Wukong ise 40-50 saat oynanis suresi sunuyor.
Ben Black Myth Wukong'u tercih ederim hocam, sebebi ise oyun suresidir. Ikisi de alaninda mukemmel oyunlar olduklarindan dolayi direkt oynanis suresine gore tavsiye verdim, yanlış anlasilmasin lutfen.
GoW Ragnarok 20-30, Black Myth Wukong ise 40-50 saat oynanis suresi sunuyor.
1-Hocam yeni çıktı oyun, param da yok oynayamadım.
2-O zaman GoWR daha iyi bir tercih şahsen ama paşa gönlünüz ne isterse onu alın kafanıza silah dayayan yok.
Anladim hocam, Enis Kirazoglu'nun videosunu izledim ve sahsen cok begendim Black Myth Wukong'u. GoW'a da yabanci degilmissiniz. Dedigim gibi Black Myth Wukong daha iyi bir tercih olabilir. Souls'u andiran yapisi ve zaman zaman Hack and Slash olmasiyla beraber bence ture yeni bir soluk kazandiriyor.
1-Hocam yeni çıktı oyun, param da yok oynayamadım.
2-O zaman GoWR daha iyi bir tercih şahsen ama paşa gönlünüz ne isterse onu alın kafanıza silah dayayan yok.
Anladim hocam, Enis Kirazoglu'nun videosunu izleedim ve sahsen cok begendim Black Myth Wukong'u. GoW'a da yabanci degilmissiniz. Dedigim gibi Black Myth Wukong daha iyi bir tercih olabilir. Souls'u andiran yapisi ve zaman zaman Hack and Slash olmasiyla beraber bence ture yeni bir soluk kazandiriyor.
Bende o videoyu izledikten sonra arada kaldım zaten normalde Ragnarok alacaktım. Sanırım yine ilk önce Ragnarok alacağım ondan sonra da Wukong'u alırım artık.