GoW Ragnarok vs Elden Ring

Azadigo

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar GoW'ın önceki oyunlarının hikayesini biliyorum ama daha hiç souls oynamadım. Sizce hangisini almalıyım?

Elden ring.

Akicilik acisindan bakarsan GoW, degisik deneyim istiyorsan Elden Ring.

2018'i beğendiyseniz GoW Ragnarok'u beğenmeme ihtimaliniz yok neredeyse. Hemen hemen her anlamda daha iyi bir oyun zaten. Daha önce soulslara girmemiş birisi için Elden Ring en iyi giriş noktalarından biri olarak bahsediliyor benim de ilk bitirdiğim Elden Ring oldu. Dediğim gibi 2018'i beğendiyseniz Ragnarok çok daha garanti bir seçenek. İkisi de bir ara oynanması gereken başyapıtlar.

Ragnarok apayrı birşey. O sinematik hikaye anlatımı ile sadece boss kestiğin bir oyun bir değil. Boss kesme olayını ne kadar çeşitli iyi yapsa da akılda kalıcılık olarak Ragnarok çok daha keyif verir muhtemelen. Ne sevdiğine de bağlı tabii.

Arkadaşlar GoW'ın önceki oyunlarının hikayesini biliyorum ama daha hiç souls oynamadım. Sizce hangisini almalıyım?

Tamamen kişisel bir seçim. Sinematik Aksiyon teması ve biraz da Süper kahraman teması hoşuma gidiyor, hikayeli bir oyun arıyorum diyorsan GoW al. Ben zorlanmayı severim, epik boss dövüşleri görmek isterim, hikaye benim için önemli değildir Build yaparak yüzlerce farklı oynanış senaryosu deneyimlemek, her köşesinde bir şey barındıran bir haritayı keşfetmek isterim dersen Elden Ring al. Ama hangisini alırsan al üzülmeyeceğin kesin. Sana kalmış. Benim kişisel tavsiyem Elden Ring.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…