GoW Ragnarok'da PS kolu çalışmıyor

R1eques

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PC'ye bağladığım PS kolu diğer oyunlarda çalışıyor ama GoW'da çalışmıyor. Nasıl düzeltebilirim?

Kanka sanırım oyun açıkken Steam geniş menu ekranı donuyor.

Eki Görüntüle 2315918

Oyunu kapatın, Gamepad bağlayın ardından PS yani orta tuşa basıp Steam'ın tam ekrana girmesini bekleyin, girdikten sonra şablon yani kontrolcü düzeninden PS değil de Xbox şablonunu aktif edip oyunda test eder misiniz?

Şablondan kast ettiğin sanırım beyaz yer oraya girip Xbox için olanı seçtim ama hala durum aynı.

Eki Görüntüle 2315924

Şablondan kast ettiğin sanırım beyaz yer oraya girip Xbox için olanı seçtim ama hala durum aynı.

Aynen doğru yer. Son bir ayar umarım işe yarar oyunu tekrar kapatın, Steam tam ekran modun da Topluluk düzeninde oyuncuların yaptığı konfigürasyonu uygular mısınız?
Ayrıca, işe yaramaz ise o düzenler şablonlardan tek tek denersiniz.

Zamanında aynı sorun Marvel Spider-Man'da olmuştu genelde PS oyunlarında oluyor bir program indirmiştim oynayabilmek için onu bulamıyorum öyle bir programla düzelir mi dersin?

Zamanında aynı sorun Marvel Spider-Man'da olmuştu genelde PS oyunlarında oluyor bir program indirmiştim oynayabilmek için onu bulamıyorum öyle bir programla düzelir mi dersin?

Denemeden bilemeyiz bahsettiğiniz program DS4Windows. Bu programda çalışıyor ise Steam'de çalışmaması mantıksız olur.

Buradan bunu indirin, buradan dosyaları masaüstüne çıkarın.
Ardından bu yazılımı indirip kurun.
Yazılımı kurduktan sonra DS4Windows klasöründeki, DS4windows.exe açıp appdata girin.

Buradan bu seçeneklerini aktifleştirin.

İşaretleri yaptıktan sonra close basıp programın açılmasını bekleyiniz. Açıldıktan sonra birkaç tane driver kurmanız gerekecek (2'ci şık hariç) sırasıyla yaparsanız artık aktif hale gelecektir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…