Çözüldü GoW Ragnarok'ta save dosyası nereden bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MehmetKom

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Ragnarok oynarken anakart değiştirdiğimden dolayı save dosyam yandı ve en baştan başladığımda çok sıkıldım. Oynarken ayı kovalayan kurdu kurtardık ve devam ediyordum. Yakın da olsa olur save dosyası olan var mı?

Çözüm
Bulabileceğimi hiç sanmıyordum ama çok çok çok teşekkür ederim. Bir de nereye kopyalamam gerektiğini iletirseniz mükemmel olur.

Umarım işinize yarar. Build çok sağlıklı olmayabilir, şimdiden kusura bakmayın.

Videoda nereye kopyalayacağınız gösteriliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Dediğiniz kısımdan tahminen yarım saat öncesine ait bir save dosyam var. Atreus Asgard'dan döndü ve Freya Vanaheim'a gitti. Dilerseniz paylaşabilirim.
Bulabileceğimi hiç sanmıyordum ama çok çok çok teşekkür ederim. Birde nereye kopyalamam gerektiğini iletirseniz mükemmel olur.

Bulabileceğimi hiç sanmıyordum ama çok çok çok teşekkür ederim. Bir de nereye kopyalamam gerektiğini iletirseniz mükemmel olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm

Denedim ve dediğiniz yerden devam ediyor. Zaten oyunu hikayesi için oynuyorum o yüzden build hiç önemli değil. Forumdan bu zamana kadar aldığıma sevindiğim en büyük yardım oldu çok sağolun. Çözüm olarak raporladım.

Hocam nereden buldunuz ? Ben de cücelerin evine ilk gittiğimiz yeri arıyorum. Oyunun başı .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı