Çözüldü GoW Ragnarok'ta save dosyası nereden bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

volkanHkm

Decapat
Daha fazla  

Merhaba.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videonun (2:26:53) sattinde olan save dosyanız var mı? Aynı şekilde benim de save dosyam yandı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Durlin'in bürosuna ulaşmadan yarım saat öncesine ait bir save dosyam var. Bunun dışında videonun 2:43 kısmına ait bir save dosyam da mevcut. Hangisini istediğinizi belirtirseniz paylaşabilirim.

Hocam nereden buldunuz? Ben de cücelerin evine ilk gittiğimiz yeri arıyorum. Oyunun başı.

Az önce kontrol ettim ve eğer videodaki kısımdan bahsediyorsanız save dosyam mevcut. Sizin için de paylaşabilirim. Sindri Svartalfheim'a gitmek için Mimir'den yardım istiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durlin'in bürosundan bir 30 dk sonra olan bir save dosyası lazım sizde varsa tabii.

Son düzenleme:
Çözüm
Başkan bu 10:43:00 saatindeki save yakın varsa atabilir misin savelerimi kaybettim. Sıfırdan başlamak zorunda kaldım.

Başkan bu 10:43:00 saatindeki save yakın varsa atabilir misin savelerimi kaybettim. Sıfırdan başlamak zorunda kaldım.

Maalesef, tüm save dosyalarımı birkaç hafta önce sildim. Şansınızı Reddit'te deneyebilirsiniz, oradan bulma ihtimaliniz yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…