GoW: Ragnarok'taki Valhalla oynanır mı?

Şu an Wukong oynuyorum bitince Ragnarok'a geçeceğim de GoW 2018'e göre neden bu oyun çok da sevilmiyor?

Bu oyun bence kesinlikle 2018'den iyi ama insanlar GoW 2018 ile ilk defa bir iyi oynanış ve şahane görsellikle "yeni nesil" GoW gördü. Aşırı heyecanlandırılan bir durumdu çünkü İLK oldu bu. GoW Ragnarok ise 2018 gibi bir İLK özelliği taşımıyor ama eğer GoW oynamaya ilk defa giren biriyse muhtemelen Ragnarok daha eğlenceli gelir. Hem hikaye hem sürükleyicilik hem de oynanış çeşitliliği olarak kesinlikle Ragnarok benim için daha iyi.

Bana sorarsanız Ragnarok ilk oyundan kat kat iyi sadece 1 güzel bir fight atıyoruz ve sanki o oyun da full baldurun üzerineymiş gibi hissetirdi ama Ragnarok'da kratos işin ciddiyetini anlıyor.

Bana sorarsanız Ragnarok ilk oyundan kat kat iyi sadece 1 güzel bir fight atıyoruz ve sanki o oyun da full baldurun üzerineymiş gibi hissetirdi ama Ragnarok'da kratos işin ciddiyetini anlıyor.
Oyunun Baldur üzerine olması bence iyiydi. O Helheim'daki annesinin yansımasını görmemiz falan özellikle son fighttan bahsetmiyorum bile çok güzeldi.

Valhalla da fena bir DLC değil çok sevilmedi ama kratos tek başına çıkıyor bu yolculuğa eski kratosu falan sorguluyor.

Hocam sizce 7 8 saati verip oynamalı mıyım yoksa oynamasam da olur tipinden mi? Hikayeye katkısı falan. İlk oyunlardan hiçbirini oynamadım. Şimdi yeni yeni telefona emulatör aracılığıyla chains of olympus kurdum ondan başlayacağım sararsa devam edeceğim.

Oyunun Baldur üzerine olması bence iyiydi. O Helheim'daki annesinin yansımasını görmemiz falan özellikle son fighttan bahsetmiyorum bile çok güzeldi.

İlk oyun bence de gayet güzeldi ama Ragnarok oynadıktan sonra 2018 sönük kalıyor artık gözümde. Eğer ilk Ragnarok oynasaydım 2018i oynamazdım muhtemelen, YouTube'dan izlerdim kısa kısa yine muhteşem bir oyun ama Ragnarok ayrı ya.

Hocam sizce 7 8 saati verip oynamalı mıyım yoksa oynamasam da olur tipinden mi? Hikayeye katkısı falan. İlk oyunlardan hiçbirini oynamadım. Şimdi yeni yeni telefona emulatör aracılığıyla chains of olympus kurdum ondan başlayacağım sararsa devam edeceğim.

Yani hikayeye katkısı pek yok ama geçmişe dönüyoruz o DLC'de kratosun pişmanlıklarına falan bence bitir çok çok iyi bir DLC değil kötü de bir DLC değil ama oynamakta fayda var.

Yani hikayeye katkısı pek yok ama geçmişe dönüyoruz o DLC'de kratosun pişmanlıklarına falan bence bitir çok çok iyi bir DLC değil kötü de bir DLC değil ama oynamakta fayda var.
Vay dandik bir DLC sanıyordum. Güzelmiş Rogue-like diye oynamam diyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı