GoW Valhalla mantığı nedir?

Zalyat1914

Decapat
Daha fazla  
Daha önce rogue like oyun oynamadım mantığı ne bilmiyorum. Valhalla'da illaki ölüyorum ve shore'da yeniden doğuyorum. Açıkcası hikayeden çok oynanışından keyif almak için oynuyorum ama oyunda nasıl ilerleniyor ?

Daha önce Rogue like oyun oynamadım mantığı ne bilmiyorum. Valhalla'da illaki ölüyorum ve Shore'da yeniden doğuyorum. Açıkçası hikayeden çok oynanışından keyif almak için oynuyorum ama oyunda nasıl ilerleniyor?

Hocam GoW oynamadım ama Rogue like çok oynamışlığım var. Rouge like, Rogue adındaki eski bir oyunun öncüsü olduğu türe deniyor. Bu türün mantığı genellikle zindan gibi mekanlarda baştan sona doğru ilerlerken eğer ölürsen yeniden en başa dönmekle alakalı. Zindanlarda ilerlerken gelişiyorsun, sonra öldüğünde en baştan başlıyorsun. Ama bu sefer önceki denemene göre daha deneyimli oluyorsun, oyuna daha hakim oluyorsun. Yani aslında her yeniden denemende daha da güçleniyorsun. İlk başlarda biraz zorlanabilirsiniz sürekli ölebilirsiniz ama her turda daha da deneyim, hatta belki ekstra malzemelerde kazanacaksınız oyun gitgide kolaylaşacak. Evet kabul ediyorum bazen can sıkıcı olabiliyor ama gitgide daha ilerilere ulaşmanın ve gelişmenin verdiği has güzel oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı