M MrZoris Hectopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #1 GoW Ragnarok'u bitirdim ama bazı yan görevler ve cinnetkar bossları kaldı. Eğer Valhalla'ya başlarsam DLC'yi oynarken istediğim zaman haritada portaldan geçip ana oyunun yan görevlerini yapmaya gidebiliyor muyum?
GoW Ragnarok'u bitirdim ama bazı yan görevler ve cinnetkar bossları kaldı. Eğer Valhalla'ya başlarsam DLC'yi oynarken istediğim zaman haritada portaldan geçip ana oyunun yan görevlerini yapmaya gidebiliyor muyum?
Çözüm Mustafa.Kaan 20 Haziran 2025 Haritada portaldan geçiş yapamazsın ama ana menüye dönüp ana oyuna devam et diyip devam edebilirsin yan görevleri yapmaya.
Haritada portaldan geçiş yapamazsın ama ana menüye dönüp ana oyuna devam et diyip devam edebilirsin yan görevleri yapmaya.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.248 Makaleler 2 Çözümler 1.499 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #2 Haritada portaldan geçiş yapamazsın ama ana menüye dönüp ana oyuna devam et diyip devam edebilirsin yan görevleri yapmaya. Artı 0 Eksi Çözüm
Haritada portaldan geçiş yapamazsın ama ana menüye dönüp ana oyuna devam et diyip devam edebilirsin yan görevleri yapmaya.
KS KS M MrZoris Hectopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Haritada portaldan geçiş yapamazsın ama ana menüye dönüp ana oyuna devam et deyip devam edebilirsin yan görevleri yapmaya. Genişletmek için tıkla... DLC'den yeni silah ekipman falan var mı varsa ana oyunu oynarken geliyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Haritada portaldan geçiş yapamazsın ama ana menüye dönüp ana oyuna devam et deyip devam edebilirsin yan görevleri yapmaya. Genişletmek için tıkla... DLC'den yeni silah ekipman falan var mı varsa ana oyunu oynarken geliyor mu?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.248 Makaleler 2 Çözümler 1.499 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #4 Direkt ana oyuna gelmez ama New Game+'a geliyor bazıları. Artı 0 Eksi
KS KS M MrZoris Hectopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #5 Mustafa.Kaan dedi: Direkt ana oyuna gelmez ama New GAME+'a geliyor bazıları. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Bu arada GoW Ragnarok'tan sonra Freya ve Kratos görev yapıyor ama DLC'de ikisi küs gibi lanse edilmiş bunun olayı nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Direkt ana oyuna gelmez ama New GAME+'a geliyor bazıları. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Bu arada GoW Ragnarok'tan sonra Freya ve Kratos görev yapıyor ama DLC'de ikisi küs gibi lanse edilmiş bunun olayı nedir?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.248 Makaleler 2 Çözümler 1.499 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #6 Küs değiller, atmosfer kaynaklı sana öyle yansımış olabilir. DLC'de ilerleyince göreceksin. Artı 0 Eksi