Steam GoW zam yer mi?

Steam dolar kurunu yenilerse-bence dolar 30 civarına geldiğinda yeniler- yaklaşık 499 TL olur diye düşünüyorum.

Ben şuan aldım, zam yemeden önce sizde alın, 2. bir RDR2 vakası daha yaşamak istemiyorum...

Arkadaşlar değerli yorumlarınız için hepinize teşekkürler steamden 197 TL'ye nays kartla birlikte yani 160 gibi bir fiyata almış oldum sağolun.

Arkadaşlar değerli yorumlarınız için hepinize teşekkürler steamden 197 TL'ye nays kartla birlikte yani 160 gibi bir fiyata almış oldum sağolun.
Arkadaşlar bu arada son olarak sistemim akıcı bir şekilde oynatır mı ? Mid/High'da (Daha fazlada yazıyor)

Son düzenleme:
Güncelleme: Arkadaşlar oyuna 1 hafta önce başladım ve dün bitirdim. Gerçekten çok beğendim ve verdiğim parayı sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum. Mitolojili bir hikayesi olması beni içine çok çekti. Ve iskandinav mitolojisini çok sevdirdi.

Ayrıca şunu da söylemem gerek orta düzey bir sistemle (45-55 fps) normal ayarlarda bile oyunun dibine kadar tadına vardım. Yani gerçekten iyi bir sisteminiz varsa çok daha zevk alacağınızdan eminim. Almayı düşünen varsa şu an alınır. İndirimde ise düşünmeden alın derim. Yorumlarınız için sağ olun.

Ragnorokun pc'ye gelmesini dört gözle bekliyorum.

Son düzenleme:
Hocam en iyisini yaptın düşünmektense oyunun tadına vardın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…