GoW'da en zor valkür hangisi?

doganıyediklan

Femtopat
Daha fazla  
"Kara" isimli valkürü 5-10 kere öldürmeyi denedim ve en fazla canını yarıya indirdim. Diğer valkürler de bu kadar zor mu yoksa en zor valkür kara mı?

Not: Oyun modu normal. Ve oyunu bitirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Kara" isimli valkürü 5-10 kere öldürmeyi denedim ve en fazla canını yarıya indirdim. Diğer valkürler de bu kadar zor mu yoksa en zor valkür kara mı?

Muspelheim valkürü ve valkür kraliçesidir kanımca.

En zoru çok net Sigrun. 5-10 kere ölmek Sigrun dışında çok normal değil gibi. Biraz daha fazla kas.

En sonki son valkür en zoru. Kestiğin önceki bütün valkürlerin hepsinin yeteneklerını yapıyor.

En sonki son valkür en zoru. Kestiğin önceki bütün valkürlerin hepsinin yeteneklerını yapıyor.

Normal zorlukta yetenek kombosu canını yarıya ındırmeye bıle yeterken en zorda souls-lıke sevıyesıne cıkıyor. Cok ayarsız boss ama cok zevklı.

Ejderha vardı adı hrezlyr miydi neydi o zor gelmişti.

Normal zorlukta yetenek kombosu canını yarıya ındırmeye bıle yeterken en zorda souls-lıke sevıyesıne cıkıyor. Cok ayarsız boss ama cok zevklı.
Haklısın. İnsan "seni kodlayanları hürmetli ellerini şey edeyim" diyor.

Ejderha vardı adı hrezlyr miydi neydi o zor gelmişti.
Olayını çözdükten sonra kolay. Sadece kristali alıyorsun 5 saniye sonra ağzını açıyor veriyorsun. (Kristalı)

Oyunda ek içerikler var. O ek içerikleri yapıp en iyi zırhları cart curt açmadan pek de bir iş yapamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…