doganıyediklan Femtopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #1 "Kara" isimli valkürü 5-10 kere öldürmeyi denedim ve en fazla canını yarıya indirdim. Diğer valkürler de bu kadar zor mu yoksa en zor valkür kara mı? Not: Oyun modu normal. Ve oyunu bitirdim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2024
"Kara" isimli valkürü 5-10 kere öldürmeyi denedim ve en fazla canını yarıya indirdim. Diğer valkürler de bu kadar zor mu yoksa en zor valkür kara mı? Not: Oyun modu normal. Ve oyunu bitirdim.
pidee Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.617 Makaleler 2 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #2 doganıyediklan dedi: "Kara" isimli valkürü 5-10 kere öldürmeyi denedim ve en fazla canını yarıya indirdim. Diğer valkürler de bu kadar zor mu yoksa en zor valkür kara mı? Not: Oyun modu normal. Ve oyunu bitirdim. Genişletmek için tıkla... Muspelheim valkürü ve valkür kraliçesidir kanımca.
doganıyediklan dedi: "Kara" isimli valkürü 5-10 kere öldürmeyi denedim ve en fazla canını yarıya indirdim. Diğer valkürler de bu kadar zor mu yoksa en zor valkür kara mı? Not: Oyun modu normal. Ve oyunu bitirdim. Genişletmek için tıkla... Muspelheim valkürü ve valkür kraliçesidir kanımca.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 1 Eylül 2024 #3 En zoru çok net Sigrun. 5-10 kere ölmek Sigrun dışında çok normal değil gibi. Biraz daha fazla kas.
doganıyediklan Femtopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #4 The G.O.A.T dedi: En zoru çok net Sigrun. 5-10 kere ölmek Sigrun dışında çok normal değil gibi. Biraz daha fazla kas. Genişletmek için tıkla... Anladım. Sağolun.
The G.O.A.T dedi: En zoru çok net Sigrun. 5-10 kere ölmek Sigrun dışında çok normal değil gibi. Biraz daha fazla kas. Genişletmek için tıkla... Anladım. Sağolun.
Apeironn Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #5 En sonki son valkür en zoru. Kestiğin önceki bütün valkürlerin hepsinin yeteneklerını yapıyor.
Leonidas02 Kilopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 2.060 Makaleler 4 Çözümler 25 1 Eylül 2024 #6 Apeironn dedi: En sonki son valkür en zoru. Kestiğin önceki bütün valkürlerin hepsinin yeteneklerını yapıyor. Genişletmek için tıkla... Normal zorlukta yetenek kombosu canını yarıya ındırmeye bıle yeterken en zorda souls-lıke sevıyesıne cıkıyor. Cok ayarsız boss ama cok zevklı.
Apeironn dedi: En sonki son valkür en zoru. Kestiğin önceki bütün valkürlerin hepsinin yeteneklerını yapıyor. Genişletmek için tıkla... Normal zorlukta yetenek kombosu canını yarıya ındırmeye bıle yeterken en zorda souls-lıke sevıyesıne cıkıyor. Cok ayarsız boss ama cok zevklı.
Fearless0600 Decipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 3.003 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #7 Ejderha vardı adı hrezlyr miydi neydi o zor gelmişti.
doganıyediklan Femtopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #8 Leonidas02 dedi: Normal zorlukta yetenek kombosu canını yarıya ındırmeye bıle yeterken en zorda souls-lıke sevıyesıne cıkıyor. Cok ayarsız boss ama cok zevklı. Genişletmek için tıkla... Haklısın. İnsan "seni kodlayanları hürmetli ellerini şey edeyim" diyor. Fearless0600 dedi: Ejderha vardı adı hrezlyr miydi neydi o zor gelmişti. Genişletmek için tıkla... Olayını çözdükten sonra kolay. Sadece kristali alıyorsun 5 saniye sonra ağzını açıyor veriyorsun. (Kristalı)
Leonidas02 dedi: Normal zorlukta yetenek kombosu canını yarıya ındırmeye bıle yeterken en zorda souls-lıke sevıyesıne cıkıyor. Cok ayarsız boss ama cok zevklı. Genişletmek için tıkla... Haklısın. İnsan "seni kodlayanları hürmetli ellerini şey edeyim" diyor. Fearless0600 dedi: Ejderha vardı adı hrezlyr miydi neydi o zor gelmişti. Genişletmek için tıkla... Olayını çözdükten sonra kolay. Sadece kristali alıyorsun 5 saniye sonra ağzını açıyor veriyorsun. (Kristalı)
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.381 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #9 doganıyediklan dedi: "Kara" isimli valkürü 5-10 kere öldürmeyi denedim ve en fazla canını yarıya indirdim. Diğer valkürler de bu kadar zor mu yoksa en zor valkür kara mı? Not: Oyun modu normal. Ve oyunu bitirdim. Genişletmek için tıkla... Oyunda ek içerikler var. O ek içerikleri yapıp en iyi zırhları cart curt açmadan pek de bir iş yapamazsınız.
doganıyediklan dedi: "Kara" isimli valkürü 5-10 kere öldürmeyi denedim ve en fazla canını yarıya indirdim. Diğer valkürler de bu kadar zor mu yoksa en zor valkür kara mı? Not: Oyun modu normal. Ve oyunu bitirdim. Genişletmek için tıkla... Oyunda ek içerikler var. O ek içerikleri yapıp en iyi zırhları cart curt açmadan pek de bir iş yapamazsınız.
pidee Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.617 Makaleler 2 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #10 Fearless0600 dedi: Ejderha vardı adı hrezlyr miydi neydi o zor gelmişti. Genişletmek için tıkla... Hocam o nasıl zor geldi ya? dodge at - elektrik ver - tekrarla.
Fearless0600 dedi: Ejderha vardı adı hrezlyr miydi neydi o zor gelmişti. Genişletmek için tıkla... Hocam o nasıl zor geldi ya? dodge at - elektrik ver - tekrarla.