arcaozen Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 419 Çözümler 4 22 Eylül 2020 #1.021 Şöyle modlar da gelse onlarla da sohbet müebbet etsek fena olmaz mı?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.787 Makaleler 8 Çözümler 242 Yer İstanbul 22 Eylül 2020 #1.022 En uzun sayfaya sahip sohbet konusu bu oldu herhalde. Bu konuya özel size ödül verilmesi lazım @cengover_ekin.
En uzun sayfaya sahip sohbet konusu bu oldu herhalde. Bu konuya özel size ödül verilmesi lazım @cengover_ekin.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #1.023 Ne konuşmuşsunuz be . 102 sayfa nedir? Heyt be.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 22 Eylül 2020 #1.024 Blacksidemre dedi: En uzun sayfaya sahip sohbet konusu bu oldu herhalde. Bu konuya özel size ödül verilmesi lazım @cengover_ekin. Genişletmek için tıkla... Ödüle ne gerek var. Konu bulanıp kilitlenmesin, devam etsin, benim için yeterli.
Blacksidemre dedi: En uzun sayfaya sahip sohbet konusu bu oldu herhalde. Bu konuya özel size ödül verilmesi lazım @cengover_ekin. Genişletmek için tıkla... Ödüle ne gerek var. Konu bulanıp kilitlenmesin, devam etsin, benim için yeterli.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 22 Eylül 2020 #1.025 acv dedi: Ali Bey'in imzasındaki aleistershadow linkini her defasında ateistler show olarak okumaktan vaz geçemiyorum. Genişletmek için tıkla... Alawar hocam Manisa'da Kep Akademi diye bir yer duydunuz mu? İyi midir? 105 sayfa da maşallah ne goygoymuş arkadaş.
acv dedi: Ali Bey'in imzasındaki aleistershadow linkini her defasında ateistler show olarak okumaktan vaz geçemiyorum. Genişletmek için tıkla... Alawar hocam Manisa'da Kep Akademi diye bir yer duydunuz mu? İyi midir? 105 sayfa da maşallah ne goygoymuş arkadaş.
2 228522 Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.381 Makaleler 4 Çözümler 4 22 Eylül 2020 #1.026 Mesane patlamasından vefat edersem ve sebep olarak bu konuyu gösterirsem ne olur?
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 22 Eylül 2020 #1.027 arcaozen dedi: Şöyle modlar da gelse onlarla da sohbet muhabbet etsek fena olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Onlar konuları falan kontrol ediyor. Boş vakit bulup gelemiyorlardır.
arcaozen dedi: Şöyle modlar da gelse onlarla da sohbet muhabbet etsek fena olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Onlar konuları falan kontrol ediyor. Boş vakit bulup gelemiyorlardır.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.787 Makaleler 8 Çözümler 242 Yer İstanbul 22 Eylül 2020 #1.028 arcaozen dedi: Şöyle modlar da gelse onlarla da sohbet muhabbet etsek fena olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Denetim yapıyorlar. Sohbete ayıracak vakitlerinin olduğunu sanmıyorum.
arcaozen dedi: Şöyle modlar da gelse onlarla da sohbet muhabbet etsek fena olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Denetim yapıyorlar. Sohbete ayıracak vakitlerinin olduğunu sanmıyorum.
DoorKernel Femtopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 23 22 Eylül 2020 #1.029 Merhabalar ben de aranıza katılabilir miyim acaba dostlar?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.787 Makaleler 8 Çözümler 242 Yer İstanbul 22 Eylül 2020 #1.030 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Alawar hocam Manisa'da Kep Akademi diye bir yer duydunuz mu? İyi midir? 105 sayfa da maşallah ne goygoymuş arkadaş. Genişletmek için tıkla... Ne için sordunuz? Orası hakkında biraz bilgim var da.
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Alawar hocam Manisa'da Kep Akademi diye bir yer duydunuz mu? İyi midir? 105 sayfa da maşallah ne goygoymuş arkadaş. Genişletmek için tıkla... Ne için sordunuz? Orası hakkında biraz bilgim var da.