2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 21 Eylül 2020 #21 Blacksidemre dedi: RP... Tahmin ettiğim şey mi yoksa? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle evet, tahmin ettiğin şey
Blacksidemre dedi: RP... Tahmin ettiğim şey mi yoksa? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle evet, tahmin ettiğin şey
CaTchUp Centipat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 709 Makaleler 3 Yer ~Rx~ 21 Eylül 2020 #22 Clarence Morrow dedi: Hava birden soğudu, sizin şehrinizde durumlar nasıl? Genişletmek için tıkla... Bu aralar bir soğudu.
Clarence Morrow dedi: Hava birden soğudu, sizin şehrinizde durumlar nasıl? Genişletmek için tıkla... Bu aralar bir soğudu.
1 157134 Kilopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 1.636 Makaleler 3 Çözümler 5 21 Eylül 2020 #23 Clarence Morrow dedi: Hava birden soğudu, sizin şehrinizde durumlar nasıl? Genişletmek için tıkla... Yanıyoruz.
Clarence Morrow dedi: Hava birden soğudu, sizin şehrinizde durumlar nasıl? Genişletmek için tıkla... Yanıyoruz.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #24 Clarence Morrow dedi: Hava birden soğudu, sizin şehrinizde durumlar nasıl? Genişletmek için tıkla... Bizim burada bi' soğuk bi' sıcak.
Clarence Morrow dedi: Hava birden soğudu, sizin şehrinizde durumlar nasıl? Genişletmek için tıkla... Bizim burada bi' soğuk bi' sıcak.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.778 Makaleler 8 Çözümler 241 Yer İstanbul 21 Eylül 2020 #25 Clarence Morrow dedi: Hava birden soğudu, sizin şehrinizde durumlar nasıl? Genişletmek için tıkla... Ben ateşim çıktı sanmıştım. Meğer hava soğumuş. İstanbul donuyor şu an.
Clarence Morrow dedi: Hava birden soğudu, sizin şehrinizde durumlar nasıl? Genişletmek için tıkla... Ben ateşim çıktı sanmıştım. Meğer hava soğumuş. İstanbul donuyor şu an.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 21 Eylül 2020 #26 kt2 dedi: @cengover_ekin logonuzun bir anlamı var mı? Profil isminizle alakasız gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Logo, Fedora'nın logosu. İsimle alakası yok. Fedora Linux An innovative platform for hardware, clouds, and containers, built with love by you. getfedora.org
kt2 dedi: @cengover_ekin logonuzun bir anlamı var mı? Profil isminizle alakasız gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Logo, Fedora'nın logosu. İsimle alakası yok. Fedora Linux An innovative platform for hardware, clouds, and containers, built with love by you. getfedora.org
kt2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 2.472 Makaleler 2 Çözümler 40 21 Eylül 2020 #27 Clarence Morrow dedi: Hava birden soğudu, sizin şehrinizde durumlar nasıl? Genişletmek için tıkla... Yanıyoruz Fuat abi . Her gün 30 derece üstü burası.
Clarence Morrow dedi: Hava birden soğudu, sizin şehrinizde durumlar nasıl? Genişletmek için tıkla... Yanıyoruz Fuat abi . Her gün 30 derece üstü burası.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 21 Eylül 2020 #28 Çok eğlenecüyük.
little horse Picopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 318 Çözümler 4 21 Eylül 2020 #29 Andar Han dedi: Bir kız bana emmi dedi neyleyim? Genişletmek için tıkla... Bir kadın olarak vereceğim cevap... Bu tarz kızlardan pek hoşlanmıyorum. Cıvık oluyorlar. Erkekler için de aynı şey geçerli. Tabii mesafeyi yakınlaşma amacınıza göre koyun. Böyle boş bir tavsiye benimkisi de işte.
Andar Han dedi: Bir kız bana emmi dedi neyleyim? Genişletmek için tıkla... Bir kadın olarak vereceğim cevap... Bu tarz kızlardan pek hoşlanmıyorum. Cıvık oluyorlar. Erkekler için de aynı şey geçerli. Tabii mesafeyi yakınlaşma amacınıza göre koyun. Böyle boş bir tavsiye benimkisi de işte.
Batu Z Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 2.425 Çözümler 11 21 Eylül 2020 #30 Beğeni sayımı arttırmaya çalışıyorum ancak olmuyor Mesaj sayımın beğeni sayımdan fazla olması hoşuma gitmiyor
Beğeni sayımı arttırmaya çalışıyorum ancak olmuyor Mesaj sayımın beğeni sayımdan fazla olması hoşuma gitmiyor