kt2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 2.472 Makaleler 2 Çözümler 40 21 Eylül 2020 #41 Clarence Morrow dedi: Garip, Bursa'da dün gece üşüdüğüm için uyandım gecenin köründe. Genişletmek için tıkla... En güzeli sıcak havada yatarken serin rüzgarın esmesi oluyor. O birden içini kaplayan huzur gibisi yok.
Clarence Morrow dedi: Garip, Bursa'da dün gece üşüdüğüm için uyandım gecenin köründe. Genişletmek için tıkla... En güzeli sıcak havada yatarken serin rüzgarın esmesi oluyor. O birden içini kaplayan huzur gibisi yok.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 21 Eylül 2020 #42 Andar Han dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kaan Tangöze'nin singleları çok güzel gerçekten.
Andar Han dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kaan Tangöze'nin singleları çok güzel gerçekten.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.778 Makaleler 8 Çözümler 241 Yer İstanbul 21 Eylül 2020 #43 292469 dedi: Role play. Tiyatro yapmak gibi düşünebilirsin. Hayal gücün sınırın oluyor, başka kuralı yok Genişletmek için tıkla... Mantık çerçevesinde yapınca çok güzel oluyor ya. Beni de alsanıza aranıza
292469 dedi: Role play. Tiyatro yapmak gibi düşünebilirsin. Hayal gücün sınırın oluyor, başka kuralı yok Genişletmek için tıkla... Mantık çerçevesinde yapınca çok güzel oluyor ya. Beni de alsanıza aranıza
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 21 Eylül 2020 #44 Blacksidemre dedi: Mantık çerçevesinde yapınca çok güzel oluyor ya. Beni de alsanıza aranıza Genişletmek için tıkla... Alalım almasına da, buna hazır mısın çekirge?
Blacksidemre dedi: Mantık çerçevesinde yapınca çok güzel oluyor ya. Beni de alsanıza aranıza Genişletmek için tıkla... Alalım almasına da, buna hazır mısın çekirge?
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 21 Eylül 2020 #45 Clarence Morrow dedi: Garip, Bursa'da dün gece üşüdüğüm için uyandım gecenin köründe. Genişletmek için tıkla... Bursalı esrarengiz bir vatandaş daha. Bende dün gece üşüdüm. Yeniden Yönlendirme Bildirimi images.app.goo.gl
Clarence Morrow dedi: Garip, Bursa'da dün gece üşüdüğüm için uyandım gecenin köründe. Genişletmek için tıkla... Bursalı esrarengiz bir vatandaş daha. Bende dün gece üşüdüm. Yeniden Yönlendirme Bildirimi images.app.goo.gl
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 21 Eylül 2020 #46 Andar Han dedi: Bir kız bana emmi dedi neyleyim? Genişletmek için tıkla... Emmi deme lazım olur, de.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 21 Eylül 2020 #47 Yav bir anda çok mesaj geldi. Okuyorum iki dakikadır, yazamadım da hiç.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 21 Eylül 2020 #48 cengover_ekin dedi: Yav bir anda çok mesaj geldi. Okuyorum iki dakikadır, yazamadım da hiç. Genişletmek için tıkla... Bir de fazla mesaj gelince sayfayı yenilemediğin sürece mesajlar birbirine karışıyor. Yeni XenForo ile düzeltirler umarım.
cengover_ekin dedi: Yav bir anda çok mesaj geldi. Okuyorum iki dakikadır, yazamadım da hiç. Genişletmek için tıkla... Bir de fazla mesaj gelince sayfayı yenilemediğin sürece mesajlar birbirine karışıyor. Yeni XenForo ile düzeltirler umarım.
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 21 Eylül 2020 #49 cengover_ekin dedi: Yav bir anda çok mesaj geldi. Okuyorum iki dakikadır, yazamadım da hiç. Genişletmek için tıkla... Cidden. Geldiğimde bir tek moderatörün mesajı vardı, aklıma yazacak bir şeyler gelmeyince birkaç mesaj yazılsın, ben de dalarım diye başka bir konuya bakıp geldim. Çoktan 3 sayfa olmuştu.
cengover_ekin dedi: Yav bir anda çok mesaj geldi. Okuyorum iki dakikadır, yazamadım da hiç. Genişletmek için tıkla... Cidden. Geldiğimde bir tek moderatörün mesajı vardı, aklıma yazacak bir şeyler gelmeyince birkaç mesaj yazılsın, ben de dalarım diye başka bir konuya bakıp geldim. Çoktan 3 sayfa olmuştu.
CaTchUp Centipat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 709 Makaleler 3 Yer ~Rx~ 21 Eylül 2020 #50 İstanbul random atıyor gibi. Hava çok değişken.