kt2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 2.472 Makaleler 2 Çözümler 40 22 Eylül 2020 #641 arcaozen dedi: Oyunda bi kız denk geldi ona fena tutuldum sesi falan çok hoşuma gitti. Şimdi steamde hep çevrimiçi mi diye bakıyorum Genişletmek için tıkla... Arkadaş olarak eklesene. Belki o da sana açılır.
arcaozen dedi: Oyunda bi kız denk geldi ona fena tutuldum sesi falan çok hoşuma gitti. Şimdi steamde hep çevrimiçi mi diye bakıyorum Genişletmek için tıkla... Arkadaş olarak eklesene. Belki o da sana açılır.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 22 Eylül 2020 #642 PanzerTR dedi: Ben hiç oynamadım fiyatı ne kadar bir bakalım. Genişletmek için tıkla... Baktım da 40 çok Demosunda ne kadar oynanabilir yani 1 görev falan mı ?
PanzerTR dedi: Ben hiç oynamadım fiyatı ne kadar bir bakalım. Genişletmek için tıkla... Baktım da 40 çok Demosunda ne kadar oynanabilir yani 1 görev falan mı ?
K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 22 Eylül 2020 #643 PanzerTR dedi: Anlamadım şarkıda Atatürkü övüyor neden siyaset değil amacım diye bir ifadede bulundunuz ? Genişletmek için tıkla... Vay arkadaş Ulu önder Atatürk'ü övmek de siyaset oldu. Neyse kardeşim aynen aras kargo aç kapıyı.
PanzerTR dedi: Anlamadım şarkıda Atatürkü övüyor neden siyaset değil amacım diye bir ifadede bulundunuz ? Genişletmek için tıkla... Vay arkadaş Ulu önder Atatürk'ü övmek de siyaset oldu. Neyse kardeşim aynen aras kargo aç kapıyı.
DJ Dikkatt Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 646 Çözümler 1 22 Eylül 2020 #644 AnonimBiri dedi: Eki Görüntüle 677398 Genişletmek için tıkla... Onu yapan arkadaşı yarın alıyoruz gençler kim geliyor benimle.
AnonimBiri dedi: Eki Görüntüle 677398 Genişletmek için tıkla... Onu yapan arkadaşı yarın alıyoruz gençler kim geliyor benimle.
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.715 Makaleler 4 Çözümler 9 22 Eylül 2020 #645 DJ Dikkatt dedi: İyiyiz sen? Genişletmek için tıkla... Bende iyiyim, sen ölmemiş miydin?
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 22 Eylül 2020 #646 PanzerTR dedi: Baktım da 40 çok, demosunda ne kadar oynanabilir yani 1 görev falan mı ? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunun amacı belli: Tır ile mal taşıyosunuz. Bu kadar. Başka bir şey yok. Siz demoyu sormuşsunuz, onu bilmiyorum.
PanzerTR dedi: Baktım da 40 çok, demosunda ne kadar oynanabilir yani 1 görev falan mı ? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunun amacı belli: Tır ile mal taşıyosunuz. Bu kadar. Başka bir şey yok. Siz demoyu sormuşsunuz, onu bilmiyorum.
DJ Dikkatt Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 646 Çözümler 1 22 Eylül 2020 #647 kerobey dedi: Bende iyiyim, sen ölmemiş miydin? Genişletmek için tıkla... Amerika'nın oyunları bunlar askerden yeni geldim.
kerobey dedi: Bende iyiyim, sen ölmemiş miydin? Genişletmek için tıkla... Amerika'nın oyunları bunlar askerden yeni geldim.
BloodStains Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #648 KlesS dedi: Vay arkadaş Ulu önder Atatürk'ü övmek de siyaset oldu. Neyse kardeşim aynen Aras Kargo aç kapıyı. Genişletmek için tıkla... Videonun açıklamasında bunun yazması sebebi ile siyaset demiş olabilir.
KlesS dedi: Vay arkadaş Ulu önder Atatürk'ü övmek de siyaset oldu. Neyse kardeşim aynen Aras Kargo aç kapıyı. Genişletmek için tıkla... Videonun açıklamasında bunun yazması sebebi ile siyaset demiş olabilir.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 22 Eylül 2020 #649 Yav mesajlara yetişemiyorum. Arada cevap yazacaklarım vardı, iki sayfa geride kalıyor bir anda.
AnonimBiri Picopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 365 Çözümler 2 22 Eylül 2020 #650 DJ Dikkatt dedi: Onu yapan arkadaşı yarın alıyoruz gençler kim geliyor benimle. Genişletmek için tıkla... Bilinmiyor anonim biri göndermiş. Sürprizbozan
DJ Dikkatt dedi: Onu yapan arkadaşı yarın alıyoruz gençler kim geliyor benimle. Genişletmek için tıkla... Bilinmiyor anonim biri göndermiş. Sürprizbozan