Elxoe Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 194 Çözümler 1 28 Haziran 2021 #1 Merhabalar, Gamepower Ogre RGB klavyesini kullanıyorum sabah bir kalktım bazı tuşların RGB'si diğerlerinden farklı yanıyor. Kendi programından baktım her şey normal gözüküyor. Fotoğraf: Kalite için kusura bakmayın telefonum biraz eski.
Merhabalar, Gamepower Ogre RGB klavyesini kullanıyorum sabah bir kalktım bazı tuşların RGB'si diğerlerinden farklı yanıyor. Kendi programından baktım her şey normal gözüküyor. Fotoğraf: Kalite için kusura bakmayın telefonum biraz eski.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 28 Haziran 2021 #2 Fabrika ayarlarina dondurme gibi bir sansiniz varsa deneyin. yoksa neden Gamepower urunlerinin alinmamasini savundugumuzu yasayarak ogrenmis olursunuz.
Fabrika ayarlarina dondurme gibi bir sansiniz varsa deneyin. yoksa neden Gamepower urunlerinin alinmamasini savundugumuzu yasayarak ogrenmis olursunuz.
Elxoe Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 194 Çözümler 1 29 Haziran 2021 #3 Ali Pınar dedi: Fabrika ayarlarina dondurme gibi bir sansiniz varsa deneyin. Yoksa neden Gamepower urunlerinin alinmamasini savundugumuzu yasayarak ogrenmis olursunuz. Genişletmek için tıkla... Maalesef fabrika ayarlarına döndürülemiyor. (Klavye hediye olarak geldi kendim almamıştım)
Ali Pınar dedi: Fabrika ayarlarina dondurme gibi bir sansiniz varsa deneyin. Yoksa neden Gamepower urunlerinin alinmamasini savundugumuzu yasayarak ogrenmis olursunuz. Genişletmek için tıkla... Maalesef fabrika ayarlarına döndürülemiyor. (Klavye hediye olarak geldi kendim almamıştım)