GP Saber vs Rampage X-Titan

Hangisi

• Oy verenlerin toplamı
    6

Casualpotion

Kilopat
Arkadaşlar,abiler aktif olarak kullandığım A4Tech Bloody B2100 klavye mouse setim var, biraz zevkten biraz da klavyenin aşınmasından dolayı klavye değiştirmek istiyorum. (Mouse on numara hala) Bloody'den uzak durmaya çalışıyorum çünkü yazılımı yok, LED'leri ile ışıklar değişmiyor. Burada iki model arasında kaldım. Gamepower'ın Yazılımı var. Fakat Rampage modelinin yok. Ama şöyle bir değişik nokta var; saber'ın bilek desteği yok. Ne söyleyeceksiniz bu konuda, kardeşiniz hangi seçimi yapsın? (Gönlüm GP den yana fakat bilek desteği sıkıntı. )

25973F5A-F9C5-464C-978E-3082F2B07F50.jpeg Rampage Titan

E4C97734-100F-4782-BE02-3CA906DD2236.jpeg GP Saber

Ek olarak, GP alıp Bloody'nin bilek desteğini mi kullansam? 🧐🧐

WhatsApp Image 2019-11-12 at 00.40.39.jpeg

Son düzenleme:
İkisi de değil. Çin'den gelip üstüne marka basılan ürünler ikisi de. Bütçenizi söyleyin öneri yapalım.

İkisi de değil. Çin'den gelip üstüne marka basılan ürünler ikisi de. Bütçenizi söyleyin öneri yapalım.
200-310.
Aradığım klavyede olması gereken özellikler şunlar;
Bilek desteği
Yazılım
Aydınlatma(RGB/LED)
Mekanik hisli veya mekanik switchli olursa iyi olur.
Logitech G213 düşünmüştüm ama mekanik değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mekanik hisli veya mekanik switchli olursa iyi olur.
Mekanik hisli dediğiniz şey mekanik değil zaten. Mekanik hisli ile G213 arasında fark yok. (Switch bakımından) Özellikle bilek destekli istediğiniz için Asus Tuf K5 veya Corsair K55 öneririm. K5 hakkında çok bilgim yok ama K55 hakkında iyi yorumlar duydum.

Mekanik hisli dediğiniz şey mekanik değil zaten. Mekanik hisli ile G213 arasında fark yok. (Switch bakımından) Özellikle bilek destekli istediğiniz için Asus Tuf K5 veya Corsair K55 öneririm. K5 hakkında çok bilgim yok ama K55 hakkında iyi yorumlar duydum.
Peki bu fiyat aralıklarında hem bilek destekli hem yazılımlı hem de mekanik olan klavye bulamaz mıyız?

Bilek desteği sıkıntı değilse (istersen ayrıyeten alabilirsin. ) ve kırmızı Switch istiyorsan şu an kullandığım Trust GXT 890 önerebilirim. Ben 200TL'ye almıştım indirimleri kovalarsan o fiyatlara alabilirsin.

Peki bu fiyat aralıklarında hem bilek destekli hem yazılımlı hem de mekanik olan klavye bulamaz mıyız?
Sanmıyorum. Everest falan almadıkça mümkün değil onları da önermem zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı