KS KS Casualpotion Kilopat Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 40 15 Kasım 2019 #11 Bora Dere dedi: İkisi hakkında da iyi yorumlar duydum. Ben olsam K55 alırdım. Genişletmek için tıkla... Peki, Logitech değil de Corsair’i tercih etmenizin nedeni nedir, Farkları neler?
Bora Dere dedi: İkisi hakkında da iyi yorumlar duydum. Ben olsam K55 alırdım. Genişletmek için tıkla... Peki, Logitech değil de Corsair’i tercih etmenizin nedeni nedir, Farkları neler?
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.814 Makaleler 35 Çözümler 1.143 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 15 Kasım 2019 #12 Casualpotion dedi: Peki, Logitech değil de Corsair’i tercih etmenizin nedeni nedir, Farkları neler? Genişletmek için tıkla... Belli bir sebebi yok, Corsair'in tasarımını daha çok seviyorum çünkü. Tamamen kişisel.
Casualpotion dedi: Peki, Logitech değil de Corsair’i tercih etmenizin nedeni nedir, Farkları neler? Genişletmek için tıkla... Belli bir sebebi yok, Corsair'in tasarımını daha çok seviyorum çünkü. Tamamen kişisel.
KS KS Casualpotion Kilopat Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 40 17 Kasım 2019 #13 Bora Dere dedi: Belli bir sebebi yok, Corsair'in tasarımını daha çok seviyorum çünkü. Tamamen kişisel. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, sanırım K55 alacağım...
Bora Dere dedi: Belli bir sebebi yok, Corsair'in tasarımını daha çok seviyorum çünkü. Tamamen kişisel. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, sanırım K55 alacağım...