B beko32 Ziyaretçi 8 Mayıs 2014 #1 Paragon ile yapamadım. Harddisk orjinal duruyor. 4 tane disk var. Yeni bölüm oluşturamadım. Nasıl oluşturabiliriz? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2014
Paragon ile yapamadım. Harddisk orjinal duruyor. 4 tane disk var. Yeni bölüm oluşturamadım. Nasıl oluşturabiliriz?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 8 Mayıs 2014 #2 Gparted ile hiç denemedim açıkçası. Paragon'un bir de ücretli sürümünü dene istersen.
G goeo_ Hectopat Katılım 10 Ekim 2013 Mesajlar 26 8 Mayıs 2014 #3 Niye uğraşasın ki? Yükleyici açılınca izlenceler > disk izlencesi'nden çok daha hızlı ve kolay yapılıyor.
Niye uğraşasın ki? Yükleyici açılınca izlenceler > disk izlencesi'nden çok daha hızlı ve kolay yapılıyor.
B beko32 Ziyaretçi 8 Mayıs 2014 #4 Mac için önce harddiskten yer açamadım.Oluşturulamıyor.Güvenlik mi var anlamadım.Windows var şuan.Mac kurmak için harddiski bölmeye çalışıyorum.
Mac için önce harddiskten yer açamadım.Oluşturulamıyor.Güvenlik mi var anlamadım.Windows var şuan.Mac kurmak için harddiski bölmeye çalışıyorum.