wasterqaz Decapat Kek günü Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 287 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #1 Oyuneks adlı siteden IBAN ile para yüklemesi yaptım. Doğrulama için T.C. ve doğum tarihi ısıtıyor. Güvenilir midir? Verilmeli mi sizce arkadaşlar? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2023
Oyuneks adlı siteden IBAN ile para yüklemesi yaptım. Doğrulama için T.C. ve doğum tarihi ısıtıyor. Güvenilir midir? Verilmeli mi sizce arkadaşlar?
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 1 Ekim 2023 #2 Evet, GPay güvenilir bir site.
voidloop Centipat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 263 Çözümler 2 1 Ekim 2023 #3 wasterqaz dedi: Oyuneks adlı siteden IBAN ile para yüklemesi yaptım. Doğrulama için T.C. ve doğum tarihi ısıtıyor. Güvenilir midir? Verilmeli mi sizce arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... GPay diğer adı Google Pay güvenilirdir bilmiyorum
wasterqaz dedi: Oyuneks adlı siteden IBAN ile para yüklemesi yaptım. Doğrulama için T.C. ve doğum tarihi ısıtıyor. Güvenilir midir? Verilmeli mi sizce arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... GPay diğer adı Google Pay güvenilirdir bilmiyorum
R reeltirci Picopat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 297 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #4 voidloop dedi: Gpay diğer adı Google Pay güvenilirdir Genişletmek için tıkla... Konu sahibinin bahsettiği Google Pay değil. Gpay. İkisi birbirine benzediği için karıştırmanız normal. Bahsedilen Gpay : Gpay
voidloop dedi: Gpay diğer adı Google Pay güvenilirdir Genişletmek için tıkla... Konu sahibinin bahsettiği Google Pay değil. Gpay. İkisi birbirine benzediği için karıştırmanız normal. Bahsedilen Gpay : Gpay
voidloop Centipat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 263 Çözümler 2 1 Ekim 2023 #5 reeltirci dedi: Konu sahibinin bahsettiği Google Pay değil. Gpay. İkisi birbirine benzediği için karıştırmanız normal. Bahsedilen Gpay : Gpay Genişletmek için tıkla... pardon pardon
reeltirci dedi: Konu sahibinin bahsettiği Google Pay değil. Gpay. İkisi birbirine benzediği için karıştırmanız normal. Bahsedilen Gpay : Gpay Genişletmek için tıkla... pardon pardon
wasterqaz Decapat Kek günü Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 287 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #6 reeltirci dedi: Konu sahibinin bahsettiği Google Pay değil. Gpay. İkisi birbirine benzediği için karıştırmanız normal. Bahsedilen Gpay : Gpay Genişletmek için tıkla... Hocam sizce güvenilir midir vermek istemiyorum ama param boşa gidecek
reeltirci dedi: Konu sahibinin bahsettiği Google Pay değil. Gpay. İkisi birbirine benzediği için karıştırmanız normal. Bahsedilen Gpay : Gpay Genişletmek için tıkla... Hocam sizce güvenilir midir vermek istemiyorum ama param boşa gidecek
R reeltirci Picopat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 297 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #7 wasterqaz dedi: Hocam sizce güvenilir midir vermek istemiyorum ama param boşa gidecek Genişletmek için tıkla... Güvenilir. Bir sürü site ile çalışıyor. Ödemelere aracılık ediyor. Ben de bilgilerimi verdim bir sorun olmaz. Hatta güvenlik için sizi arayıp teyit alıyorlar parayı gönderen siz misiniz diye. Bir sorun olmaz yani.
wasterqaz dedi: Hocam sizce güvenilir midir vermek istemiyorum ama param boşa gidecek Genişletmek için tıkla... Güvenilir. Bir sürü site ile çalışıyor. Ödemelere aracılık ediyor. Ben de bilgilerimi verdim bir sorun olmaz. Hatta güvenlik için sizi arayıp teyit alıyorlar parayı gönderen siz misiniz diye. Bir sorun olmaz yani.