Çözüldü Gpay ile yapılan ödeme faturaya yansır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

feef

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selam, Razer Gold'a ininal ile Razer Gold satın aldım telefon numaram ile Gpay sistemine geçiş yaprak ödemem tamamlandı.
Ama içimde sanki nedense bu ödeme telefon hattının faturasına yansıyacak gibi böyle bir şey olur mu? Telefon faturam yansir mi?
Not: Google Play olan Gpay değil.

Çözüm
Büyük ihtimal ile hocam ininal Kart bilgilerimi istedi sonra ininal tarafından kod gönderildi sonra onu da girdim tamamlandı böyle yaptım telefon hattına yansıtmaz o zaman doğru mudur?

ininal Kart bilgilerini istediyse telefon faturanıza yansıtacağı bir işlem görmemişsinizdir. Ödeme sistemine girmeden önce sizden giriş için telefon istemiştir. Onun haricinde telefonunuzu istememiştir. Zaten gelen SMS'e baktığınızda da sadece giriş için SMS geldiğini görebilirsiniz.

Gpay'de çok fazla ödeme sistemi var. Hangi ödeme sistemini seçtiyseniz o ödeme sistemine giriş yapar. Telefonunuza fatura yansıtacak olsa kesintiyi zaten görürdünüz. Telefonla olan ödemelerde 1000 TL'lik alışverişi faturaya 1800 TL olarak yansıtacağını falan gösteriyor. Bu ödeme sistemini kullanan sitede pek yok. Muhtemelen telefonla ödeme sistemine girmemişsinizdir.

Büyük ihtimal ile hocam ininal Kart bilgilerimi istedi sonra ininal tarafından kod gönderildi sonra onu da girdim tamamlandı böyle yaptım telefon hattına yansıtmaz o zaman doğru mudur?

ininal Kart bilgilerini istediyse telefon faturanıza yansıtacağı bir işlem görmemişsinizdir. Ödeme sistemine girmeden önce sizden giriş için telefon istemiştir. Onun haricinde telefonunuzu istememiştir. Zaten gelen SMS'e baktığınızda da sadece giriş için SMS geldiğini görebilirsiniz.

Çözüm

Tamamdır hocam çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…