Gpedit.msc dil değiştirme

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 3470 4.0 GHZ O.C -SAPPHIRE NITRO+ RX 580-16 GB RAM-GIGABYTE GA-Z77X-UD3H-240+120 SSD SNOWMAN M200 600W +80 PSU
İPHONE 6S 64 GB
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba Windows 10 Home kullanıyorum gpedit.msc desteği yok. İnternetten indirdim ama dili İngilizce. Nasıl Türkçe yaparım? Başka sitelere baktım olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan yükleyebilirsiniz.
1591554897420.png

Arkadaşlar merhaba Windows 10 Home kullanıyorum gpedit.msc desteği yok. İnternetten indirdim ama dili İngilizce. Nasıl Türkçe yaparım? Başka sitelere baktım olmadı.
Onunla bende çok uğraştım maalesef olmuyor home single language'de.Belki internetten indirdiğiniz ilk yüklenen komut dosyasıyla alakalıdır. Ama ingilizce olarak yükledikten sonra dili değiştirememiştim.
@ihydrogeni dediğiniz windows'un dilini değiştirmek için.Yerel grup ilkesi konsolunda(gpedit.msc) işe yaramaz yüklenen komut dosyası ingilizce çünkü. Eğer başka bir çözüm yolu bilen varsa benimde işime yarar takipteyim.

Sağ olun yöntemleri deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı