wibonsue Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2020 #1 gpedit.msc bende yok arkadaşlar, nasıl yükleniyordu bu? Bir ara yapmıştım ama bulamadım. Bir şeyler yaptım şimdi de ama olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2020
gpedit.msc bende yok arkadaşlar, nasıl yükleniyordu bu? Bir ara yapmıştım ama bulamadım. Bir şeyler yaptım şimdi de ama olmadı.
Lorakahn Centipat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 255 Yer Konya, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği - Öğrenci 16 Ağustos 2020 #2 Windows Home kullanıyorsan gpedit.msc kullanamazsın. Home sürümünde yok.
wibonsue Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2020 #3 Lorakahn dedi: Windows Home kullanıyorsan gpedit.msc kullanamazsın. Home sürümünde yok. Genişletmek için tıkla... Ekleniyor, bir ara yapmıştım. Şimdi baktım ama doğru linki bulamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2020
Lorakahn dedi: Windows Home kullanıyorsan gpedit.msc kullanamazsın. Home sürümünde yok. Genişletmek için tıkla... Ekleniyor, bir ara yapmıştım. Şimdi baktım ama doğru linki bulamıyorum.
Pokemon Ferhat Centipat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 1 16 Ağustos 2020 #4 Bu video ile halletmiştim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu video ile halletmiştim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
wibonsue Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2020 #5 Pokemon Ferhat dedi: Bu video ile halletmiştim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, videodaki adımları yaptıktan sonra bilgisayarınıza restart atın arkadaşlar.
Pokemon Ferhat dedi: Bu video ile halletmiştim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, videodaki adımları yaptıktan sonra bilgisayarınıza restart atın arkadaşlar.