Arkadaşlar ASUS TUF A15 notebook alacağım. 7735HS RTX4060 GPN Teknoloji'den. Hepsiburada üzerinde Sakarya da kalıyorum bugün sipariş versen ne zaman burada olur? Bir de kargo nasıl sağlam mı yapıyorlar?
Merhaba arkadaşlar, iyi Sosyal’ler. Başlıkta da belirttiğim gibi gpnteknoloji.com güvenilir mi? Monitör alacağım da beğendiğim model burada indirimde. Arayıp bilgi aldım, LG Türkiye garantili ve kapalı kutuymuş. Yine de size danışmak istedim.
Kendilerinden Hepsiburada üzerinden Huawei Matebook 16 aldım. 2 gün içerisinde cihaz elime ulaştı. Bilgisayarın kutusu yine bir başka karton kutunun içerisindeydi ve sağlam geldi elime. Kargoyu hepsiJET ile gönderdiler.
Kendilerinden Hepsiburada üzerinden Huawei Matebook 16 aldım. 2 gün içerisinde cihaz elime ulaştı. Bilgisayarın kutusu yine bir başka karton kutunun içerisindeydi ve sağlam geldi elime. Kargoyu hepsiJET ile gönderdiler.
Kesinlikle güvenilir değil, 8. Gün itibarıyle trendyol üzerinden yaptığım alışverişi iptal edip cayma hakkı kullanmak istediğimi belirttim ve ürünü servise incelemeye gönderdiler. 5 gündür inceleniyor. Cayma hakkımı kullanmak istediğimi belirtmeme rağmen incelemeye aldılar. Ne olacağı da belli değil. Muhtemelen mahkemede arayacağım hakkımı.