GPN Teknoloji güvenilir mi?

LTCeruni

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar, Hepsiburada üzerinden GPN Teknoloji'den monitör almayı düşünüyorum. Kendileri güvenilir midir? Ölü piksel çıkması durumunda 14 günlük cayma hakkımı kullanmamda sıkıntı çıkarırlar mı? Ne kadar güvenli olur sonuçta Hepsiburada üzerinden alacağım mağazayla yüz göz olmam gerekir mi?

Ölü pikselden bahsederseniz servise gönderiyorlar ve sizi aylarca bekletiyorlar. Memnun olmadığınızı belirterek iade ederseniz bir şey diyemezler. Ben en son buradan monitör aldığımda 1 ay boyunca cevap bile vermediler. En sonunda bankamın harcama itirazı ve GittiGidiyor sayesinde paramı geri alabildim.

Ölü piksel konusunda iade araştırdığım kadar sıkıntılı bir duruma dönüşebiliyormuş kendileri ile sorun yaşamam değil mi?
MSI G274QPF E2 modelini idefix'ten satın aldığımda ölü pixel çıktı iade ettim iade ederken kalitesini beğenmediğimi söyledim iadem 5 günde geldi. Bence güvenilir ama bazı sıkıntı yaşayanlar da var.

Ölü pikselden bahsederseniz servise gönderiyorlar ve sizi aylarca bekletiyorlar. Memnun olmadığınızı belirterek iade ederseniz bir şey diyemezler. Ben en son buradan monitör aldığımda 1 ay boyunca cevap bile vermediler. En sonunda bankamın harcama itirazı ve GittiGidiyor sayesinde paramı geri alabildim.

Bende 14 gün cayma hakkımı kullanmayı düşünüyorum bir problem yaşarsam ancak sosyalde bazı arkadaşlar cayma hakkını kullanmak istedikleri halde servise yolladıklarından bahsetmiş biraz düşündürdü açıkçası beni. Teşekkürler ilgilendiğiniz için.

Cihazın sorunsuz olduğunu fakat memnun kalmadığınızı söylerseniz doğrudan iade almak zorundalar. Bazı firmalar, birkaç ölü pikseli sorun saymıyor. Milyonlarca piksel arasında oldukça normal bir durum ve tüm cihazı çöpe atmak abartı olur fakat benim gibi takıntınız varsa sinir bozucu oluyor. Birkaç ölü piksel, sorunsuz bir cihaz sayılıyorsa siz de bu mükemmel cihazı beğenmemiş oluyorsunuz. İade alıp başkasına satabilirler. Beğenmediğiniz şeyi iade etmekte de bir sorun yok. ;)

Monitör almak, tam bir işkence. Çok fiyat farkı yoksa piksel kontrolü olan bir yerden alırdım. Vatan Bilgisayar, sorun çıkarmıyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı