GPN Teknoloji guvenilir mi?

Bence 4K fark verilmez sırf onun için.

Kral sen ciddi misin gerçekten? Bence bu kafayla kimseye tavsiye verme. Ekstra 16 RAM ve 512 SSD'ye 4K verilmez mi? Allah aşkına aklınızı ekmek peynirle mi yediniz ne yaptınız? Sonradan 16 RAM ve 512 SSD almaya kalksanız zaten 4K vereceksiniz. Bir de verilmez diyorsunuz insanları yanlış yönlendirmeyin.

Ben vermezdim diyorum zaten. Ben yükseltme yapmazdım çünkü. O kadar laptop önerdim şuana kadar, ilk defa bu kadar cahil ilan edildim harbi

Sıfır bilgisi olan biri değilim ki sıfır bilgili olsaydım bu kadar mesajı yazana kadar beni öldürürlerdi herhalde. Boş yere hakaret etmeyelim lütfen biririmize

512 GB şu devirde kimseye yetmez hele oyun oynayan insana, zaten çoğu iyi 1 TB SSD'ler 2, 5Kdan başlıyor 2kyada var, 32 GB da gelecek için 2K'lık bir yatırım bana göre ucuz bazı yeni nesil oyunlar 16'yı zaten çok rahat geçiyor.

Hocam o kadar bilgilendirme yaptığınızı söylüyorsunuz ama artık günümüzde 16 RAM'in bile yetmediği alanların olduğunu biliyorsunuzdur ve depolama alanının da ne kadar kıymetli olduğunu kesin biliyorsunuzdur, bunları bilmenize rağmen neden 4 bin TL için daha üst depolama ve bellek önermiyorsunuz?

Aradaki fiyat farkı kaç? 4000 TL değil mi?
İçinden çıkan SSD'yi 800 TL'ye sat ve şöyle diyeyim Victus'ların SSD'leri harbi iyi.
İçinden çıkan RAM'leri yine 700-800'e sat.
Toplam 5500 TL'miz var.
Şundan iki tane al, etti 3000 TL.
Şundan bir tane al, etti 5000 TL.
Kazancımız 500 TL. İşte bundan dolayı gereksiz dedim. Daha uyguna yapabiliyorsun çünkü.
@sergenS hocam siz de bakın, yani demek istediğim hem şahsen takviyesi gereksiz hem de istense daha uyguna getirilir.

Hocam bu anlattığınız süreç insanın 1-2 haftasını alır ve iyi bir zaman ayırmak gerekebilir. 500 TL için değmez. İyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…