Gpnteknoloji.com güvenilir mi?

spacecovboy

Decapat
Daha fazla  
02.09.2023 tarihinde klavye siparişi verdim siteden ses seda yok sadece "siparişiniz kargoya verildi" diye mail aldım, kargo şirketini aradım adıma bir kargo olmadığını söylediler, arıyorum açmıyorlar, siteleri en son aylar öncesinden güncellenmiş, bu siteden yakın tarihte alışveriş yapan biri var mı aranızda?

Son düzenleyen: Moderatör:
02.09.2023 tarihinde klavye siparişi verdim siteden ses seda yok sadece "siparişiniz kargoya verildi" diye mail aldım, kargo şirketini aradım adıma bir kargo olmadığını söylediler, arıyorum açmıyorlar, siteleri en son aylar öncesinden güncellenmiş, bu siteden yakın tarihte alışveriş yapan biri var mı aranızda?
GPN güvenilir bir şirket. Laptop ve klavye aldım daha önce. Bir sıkıntı yaşamadım.

Siparişi Hepsiburada'dan verirsen ve ürünü ve kargoyu açarken video alırsan pek sorun çıkmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün elime sorunsuz şekilde elime ulaştı, sistemde bir hata olmuş sanırım başka birinin telefon numarası ulaşmış kendilerine o yüzden bana ulaşamadığını söyledi kargo şirketi, teşekkürler yorumlarınız için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı