GPON altyapısı nasıl?

GPON'

GPON'dan daha iyi alıyorsun o zaman.

Evet ama müdürlüğe bağlı bir şey bana göre. Mesela ulunay İstanbul'de 28 ms alıyor CS:GO viyana sunucusuna ben ise 1 ay önce 35 ms alıyordum. Şu an 46-60 arası değişiyor. VDSL kaynaklımı onu bilmiyorum. En iyisi GPON altyapıdır. Bazen LoL euw 60 pingle sunucuya atıyor. En kötüden en iyiye sıralıyorum ping konusunda. ADSL-ADSL2-ADSL2+,VDSL-VDSL2-VDSL2+,fttb ve ftth en iyi GPON ftth verir.

Rahatlıkla alırsınız.

@ender_ender öyle ciddi bir artış almıyor. Şu an 9 alıyorsam, o sırada 10-11 alıyorum. Bu artış kimseyi üzemez.

9 Pingi rahat alır mıyım? Birazdan Twitter'daki müşteri hizmetlerini beni aratıp sorgulıcam altyapı ne durumda diye. Normal aradığımız müşteri hizmetlerine göre bana daha iyi geldi.

9 Pingi rahat alır mıyım? Birazdan Twitter'daki müşteri hizmetlerini beni aratıp sorgulıcam altyapı ne durumda diye. Normal aradığımız müşteri hizmetlerine göre bana daha iyi geldi.
İşin doğrusu benim gibi kolu bacağı bırakıp oynuyorsanız 9 veya 11 olmasının pek anlamı olmuyor

9 ping alır mısın bilemiyorum ama 10-11ms garanti verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…