GPON altyapısı nasıl?

İşin doğrusu benim gibi kolu bacağı bırakıp oynuyorsanız 9 veya 11 olmasının pek anlamı olmuyor

9 ping alır mısın bilemiyorum ama 10-11ms garanti verebilirim.
Hiç Fornite veya Warzone oynadınız mı? Oynadıysanız onların ping değerini yazar mısın?

Cs goda Türkiye şartlarına göre mükemmel ping değeriniz varken lolde 61 ms olması ilginç geldi bana. En fazla 50 olmasını beklerdim. Cs go'da graph komutundaki pinginizi kontrol ettiniz mi hiç?
9 Pingi rahat alır mıyım? Birazdan Twitter'daki müşteri hizmetlerini beni aratıp sorgulıcam altyapı ne durumda diye. Normal aradığımız müşteri hizmetlerine göre bana daha iyi geldi.
Bursa'nın İstanbul'dan ping farkı en fazla 3-5 ms olur rahat olun

Benim Superonline fiber kullanan arkadaşım 11 ping alıyor. İstanbul'daki insanlar 9 ms alıyor. Ama bizim TT nedense burada bozdu. Sen Kablonet ile Adana'da 60 ms alıyorsun CS:GO viyana sunucularına. Bende Bursa'da şu an 60 alıyorum . Normalde 35 ms idi. Mis gibi akıyordu oyun. Şu an spray yapamadığımı hissediyorum o derece düşük pinge alışığım. Ülkemin internetine hiç alışık değilim.

60 gösterdiğine bakma oyun içinde 85-100 arası gidip geliyor.

Sancaktepe'deyiz bakalım 10 gün sonra FTTH/GPON'un bitmesi gerekiyor inşallah sorun çıkmaz Hocam modem kiralama ücreti zorunlu mu?

Dostum Kablonet farkı budur işte. Gösterdiği ping değerlerininin oyun içi en az +25 ms fazlasını verir. Bu yüzden Superonline fibere geçiyorum yakın zamanda.

Kablonet kullanmayı hiç düşünmüyorum. En az şikayet edilen ISS diye ona geçmeye niyetim yok. Yüksek ping alacaksam niye gidip ona geçiyim niye taahhüt veriyim. Bende yakın zamanda bir tanıdığımda baktım. Altyapısı yeni gelmişti. Ben VDSL2 ile 13 ms alırken LoL TR'ye o 23 ms alıyordu. Kim bilir yurtdışında nasıldır . Superonline fiberi olsa bende ona geçcem. Adamlar inatla getirmıyorlar. Hadi TT villara fiber bağlıyor. Superonline yok almayım canım diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…