dmahirbilal9 Picopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 121 19 Temmuz 2020 #1 Vidaları da kontrol ettim. Hafif sola yatık duruyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2020
Zireael_ Centipat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 603 Çözümler 1 Yer Monitörün Önü Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2020 #2 Benim mi takıntım var diyordum ama bence sağa yatık duruyor.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 19 Temmuz 2020 #3 Sol tarafına peçete falan koyun o zaman. Bunu da mı biz söyleyelim.
dmahirbilal9 Picopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 121 21 Temmuz 2020 #4 Sorum yukarıdaki gibidir. Ne yapabilirim?
W WD40 Ziyaretçi 21 Temmuz 2020 #5 Sorun gayet açıklayıcı olmuş(!) Yatık duruyorsa düzelt demek geliyor içimden... Keşke bir resim ekleseydiniz.
Sorun gayet açıklayıcı olmuş(!) Yatık duruyorsa düzelt demek geliyor içimden... Keşke bir resim ekleseydiniz.
Agent Phil Coulson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 2.641 Çözümler 8 Yer S.H.I.E.L.D. 21 Temmuz 2020 #6 Masadan kaynaklı olabilir, zemin düz olmayabilir ya da monitörün ayağın da montaj hatası veya bir sıkıntı olabilir.
Masadan kaynaklı olabilir, zemin düz olmayabilir ya da monitörün ayağın da montaj hatası veya bir sıkıntı olabilir.
M mamdinyama Centipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 101 21 Temmuz 2020 #7 Vidaları gevşemiş olabilir eğer oda değilse ve garantiside bitmişse sol tarafına bi destek koyun tahta yada kitap gibi.
Vidaları gevşemiş olabilir eğer oda değilse ve garantiside bitmişse sol tarafına bi destek koyun tahta yada kitap gibi.
kakaolupuding Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 1.401 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul 21 Temmuz 2020 #8 Su terazisi ile masanın düzlüğünü ölçebilirsiniz masa kaynaklı olabilir yada monitörün ayağında montaj hatası olabilir. Son düzenleme: 21 Temmuz 2020
Su terazisi ile masanın düzlüğünü ölçebilirsiniz masa kaynaklı olabilir yada monitörün ayağında montaj hatası olabilir.
M mamdinyama Centipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 101 21 Temmuz 2020 #9 dmahirbilal9 dedi: Sorum yukarıdaki gibidir. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atın vede @kakaolupuding 'nin dediği gibi su terazisi ile ölçün eğer yerde bir eğim varsa düzeltin ama koltuğa oturduğunuz için bu sefer monitör yamuk duracak sizin için.
dmahirbilal9 dedi: Sorum yukarıdaki gibidir. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atın vede @kakaolupuding 'nin dediği gibi su terazisi ile ölçün eğer yerde bir eğim varsa düzeltin ama koltuğa oturduğunuz için bu sefer monitör yamuk duracak sizin için.
dmahirbilal9 Picopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 121 21 Temmuz 2020 #10 Silinen üye dedi: Sorun gayet açıklayıcı olmuş(!) Yatık duruyorsa düzelt demek geliyor içimden... Keşke bir resim ekleseydiniz. Genişletmek için tıkla... Resimde belli olmuyor!
Silinen üye dedi: Sorun gayet açıklayıcı olmuş(!) Yatık duruyorsa düzelt demek geliyor içimden... Keşke bir resim ekleseydiniz. Genişletmek için tıkla... Resimde belli olmuyor!