M mamdinyama Centipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 101 21 Temmuz 2020 #11 dmahirbilal9 dedi: Resimde belli olmuyor! Genişletmek için tıkla... Vidaları gevşek mi kontrol edermisiniz.
dmahirbilal9 dedi: Resimde belli olmuyor! Genişletmek için tıkla... Vidaları gevşek mi kontrol edermisiniz.
dmahirbilal9 Picopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 121 21 Temmuz 2020 #12 mamdinyama dedi: Vidaları gevşek mi kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır gevşek değil ikisini de eşit bir şekilde sıktım
mamdinyama dedi: Vidaları gevşek mi kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır gevşek değil ikisini de eşit bir şekilde sıktım
M mamdinyama Centipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 101 21 Temmuz 2020 #13 Peki odanız eğimli mi böyle bi şeyiniz varsa ölçün mamdinyama dedi: Fotoğraf atın vede @kakaolupuding 'nin dediği gibi su terazisi ile ölçün eğer yerde bir eğim varsa düzeltin ama koltuğa oturduğunuz için bu sefer monitör yamuk duracak sizin için. Genişletmek için tıkla... ama bu dediğimi göze alın.
Peki odanız eğimli mi böyle bi şeyiniz varsa ölçün mamdinyama dedi: Fotoğraf atın vede @kakaolupuding 'nin dediği gibi su terazisi ile ölçün eğer yerde bir eğim varsa düzeltin ama koltuğa oturduğunuz için bu sefer monitör yamuk duracak sizin için. Genişletmek için tıkla... ama bu dediğimi göze alın.
dmahirbilal9 Picopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 121 23 Temmuz 2020 #14 mamdinyama dedi: Peki odanız eğimli mi böyle bir şeyiniz varsa ölçün. Ama bu dediğimi göze alın. Eki Görüntüle 620598 Genişletmek için tıkla... Bunu denemedim ama başka yere koydum yani bu monitör yamukluğu.
mamdinyama dedi: Peki odanız eğimli mi böyle bir şeyiniz varsa ölçün. Ama bu dediğimi göze alın. Eki Görüntüle 620598 Genişletmek için tıkla... Bunu denemedim ama başka yere koydum yani bu monitör yamukluğu.