Python GPT-3.5 kullanarak yapılan yapay zeka çalışmıyor

Mercedes.Benz

Hectopat
Yer
Stuttgart/Almanya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-7360U CPU @ 2.30GHz 2.30 GHz
RAM: 8,00 GB
Sistem Türü: 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
API key kullanarak HTML ve Python dosyalarıyla kod yazdım Chat GPT sohbet tarz benzeri ama çalışmıyor bot yardım edin!

Projede, kullanıcıların web tarayıcıları aracılığıyla bir sohbet botu ile etkileşimde bulunmasını sağlayan bir sistem geliştirilir. Bu sistem iki ana bileşenden oluşur:

1. Flask Sunucusu (Python):
    • API anahtarını kullanarak OpenAI API'sine istek gönderir ve yanıt alır.
    • Kullanıcıdan gelen mesajı alır, OpenAI modeline iletir ve yanıtı kullanıcıya döner.
  2. Web Arayüzü (HTML ve JavaScript):
    • Kullanıcıların mesajlarını girmesi için bir sohbet kutusu sunar.
    • Mesajı Flask sunucusuna gönderir ve yanıtı ekranda gösterir.
Bu yapı, bir web tarayıcısı üzerinde çalışan basit bir sohbet botu uygulaması sağlar.

Kodu biz mi tahmin edeceğiz?

özür dilerim linki bırakmıstım ama gitmemiş MediaFire
Öncellikle ChatGPT'nin ücretsiz API'sinin çok az istek hakkı (sanırım 50) verdiğini, bu haklar bitince para ödemeden bir daha yenilenmediğini biliyor musun? Yani eğer API istek hakkın biterse para ödemediğin sürece bu kod hiçbir işe yaramaz. Eğer biliyorsan kodu düzeltmene yardım edeceğim.

Evet Biliyorum 50 hak olduğunu para yatırırım biterse sadece merak ettim olursa geliştirmek istiyorum!

Nasıl yani? Mesaj gönderdikten sonra tarayıcıda geliştirici konsolunun ve Python kodunu çalıştırdığın terminalin ekran görüntüsünü atar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…