GPT-4 ileride ücretsiz olabilir mi?

utturkce249

Centipat
Daha fazla  
Selam. Bir soru sormak istiyorum. Biliyorsunuz ki ChatGPT Plus GPT-4 kullanıyor ve bunun için sizden ayda 20 dolar gibi bir meblağ talep ediyor. GPT-4'ün olduğu diğer yapay zeka araçları var ama bence onlar ChatGPT kadar kaliteli değiller ve çoğu ya GPT 4 için bir limit koyuyor (mesela 20 mesaj attıktan sonra abonelik almak zorundasın) ya da onlarda GPT-4'ü ücretli yapıyor. GPT teknolojisi geliştikçe, mesela GPT-5 gibi daha gelişmiş bir sürüm çıkarsa, GPT-4 ChatGPT GPT-4'ü ücretsiz yapar mı? Çünkü maddi durumum pek iyi değil ama yine de GPT-4 kullanmak istiyorum.

Bir ihtimal ama GPT-5 çıktıktan 1 yıl sonra yaparlar.

Opera gx ile bedava kullanıyorum chatgpt'yi. (kayıt için sıra falan beklemiyorsunuz yan pencerede açılıyor direkt.)

Opera GX ile bedava kullanıyorum ChatGPT'yi. (kayıt için sıra falan beklemiyorsunuz yan pencerede açılıyor direkt.)

Bende oradan kullanıyorum hocam ama benim sorduğum chat GPT Plus'dı. ChatGPT'nin kendisi ücretsiz zaten Opera'dan kaynaklı değil o.

Kendi bilgisayarınıza GPT alternatifi olan LLAMA 2 kurabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…