Kurabiye Canavari Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 1.113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #1 Play Store'dan indirdiklerim hep belli bir noktadan sonra para istiyor, ücretsiz kullanabileceğim bu şekilde bir uygulama ya da site var mı?
Play Store'dan indirdiklerim hep belli bir noktadan sonra para istiyor, ücretsiz kullanabileceğim bu şekilde bir uygulama ya da site var mı?
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.791 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #2 https://chat.openai.com/
GT 710 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 828 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Kırklareli Daha fazla Sistem Özellikleri Telefon Samsung A55 8/256 Masaüstü Asus H110 M-K Intel Pentium G4400 3.3GHz MSI GT710 2GB 8+4 12 GB 2133MHz DDR4 RAM 1TB Toshiba HDD FOEM 300W PSU Windows 10 Pro Ekipmanlar Redragon Shiva Hp m200 Gamenote h2016d Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #3 Konu troll mü?
M mhkarahan Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 85 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #4 Bİng io da GPT4 kullanıyor diye biliyorum. Oradan ücretsiz kullanabilirsin.
Z Zephrion Decapat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 517 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #5 Uygulama mağazalarındaki bütün Chat-GPT uygulamaları sahte. Şu anlık resmi bir uygulaması yok, o yüzden kendi web sitesi üzerinden kullanabilirsin. GPT-4
Uygulama mağazalarındaki bütün Chat-GPT uygulamaları sahte. Şu anlık resmi bir uygulaması yok, o yüzden kendi web sitesi üzerinden kullanabilirsin. GPT-4
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 26 Nisan 2023 #6 Birkaç kişi kendince yollarla tek tük kullanım "yapmış" ama uğraşmaya değmez. Çıkarıp parasını verin. Play Store'da dolandirilmayin. Mobil uygulaması yok. Ücretli şeyi ücretsiz sunacak enayi olduğunu sanmıyorum.
Birkaç kişi kendince yollarla tek tük kullanım "yapmış" ama uğraşmaya değmez. Çıkarıp parasını verin. Play Store'da dolandirilmayin. Mobil uygulaması yok. Ücretli şeyi ücretsiz sunacak enayi olduğunu sanmıyorum.
ktskn Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 1.625 Çözümler 2 26 Nisan 2023 #7 Vavien. dedi: Ücretli şeyi ücretsiz sunacak enayi olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Toprak Koç hocam enayi mi oluyor yani
Vavien. dedi: Ücretli şeyi ücretsiz sunacak enayi olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Toprak Koç hocam enayi mi oluyor yani
Kurabiye Canavari Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 1.113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #8 mhkarahan dedi: Bİng io da GPT4 kullanıyor diye biliyorum. Oradan ücretsiz kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Telefondan indirmeye kalktım ama bölgenizde desteklemiyor diyor. Vavien. dedi: Birkaç kişi kendince yollarla tek tük kullanım "yapmış" ama uğraşmaya değmez. Çıkarıp parasını verin. Play Store'da dolandirilmayin. Mobil uygulaması yok. Ücretli şeyi ücretsiz sunacak enayi olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Fiyatları hakkında bilginiz var mı ne kadar?
mhkarahan dedi: Bİng io da GPT4 kullanıyor diye biliyorum. Oradan ücretsiz kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Telefondan indirmeye kalktım ama bölgenizde desteklemiyor diyor. Vavien. dedi: Birkaç kişi kendince yollarla tek tük kullanım "yapmış" ama uğraşmaya değmez. Çıkarıp parasını verin. Play Store'da dolandirilmayin. Mobil uygulaması yok. Ücretli şeyi ücretsiz sunacak enayi olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Fiyatları hakkında bilginiz var mı ne kadar?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 26 Nisan 2023 #9 ktskn dedi: Toprak Koç hocam enayi mi oluyor yani Genişletmek için tıkla... GPT 4 olduğuna emin misiniz? Bizim oralarda her sorgu paralı.
ktskn dedi: Toprak Koç hocam enayi mi oluyor yani Genişletmek için tıkla... GPT 4 olduğuna emin misiniz? Bizim oralarda her sorgu paralı.
Kurabiye Canavari Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 1.113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #10 Haluk Albayrak dedi: https://chat.openai.com/ Genişletmek için tıkla... Bunu hiç kullanmadım,üyelik açtıktan sonra sınırsız kullanılabiliyor mu?
Haluk Albayrak dedi: https://chat.openai.com/ Genişletmek için tıkla... Bunu hiç kullanmadım,üyelik açtıktan sonra sınırsız kullanılabiliyor mu?