A aykiut Centipat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #1 Merhaba yeni çıkan GPT 4o yu şu an kullanabiliyor muyuz? Kullanabiliyorsak nasıl kullanabiliriz yardım olursanız sevinirim.
Merhaba yeni çıkan GPT 4o yu şu an kullanabiliyor muyuz? Kullanabiliyorsak nasıl kullanabiliriz yardım olursanız sevinirim.
T tempZ Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.852 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #2 Play Store'dan Chatgpt Yi indirip giriş yap, mesajlaşma yerinin sağ altında kulaklık işareti var.
A aykiut Centipat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #3 iOS kullanıyorum ve herhangi bir kulaklık işareti yok.
T tempZ Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.852 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #4 aykiut dedi: iOS kullanıyorum ve herhangi bir kulaklık işareti yok. Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki "ChatGPT" yazısına tıklayınca GPT 4O çıkıyor mu hocam? Eğer çıkmıyorsa IOS'a daha gelmemiştir.
aykiut dedi: iOS kullanıyorum ve herhangi bir kulaklık işareti yok. Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki "ChatGPT" yazısına tıklayınca GPT 4O çıkıyor mu hocam? Eğer çıkmıyorsa IOS'a daha gelmemiştir.
A aykiut Centipat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #5 Plus üyeliği kısmı var sadece Android bir telefondanda denedim şimdi yine olmuyor. Plus üyeliği olması gerekmiyor diye biliyorum doğru değil mi?
Plus üyeliği kısmı var sadece Android bir telefondanda denedim şimdi yine olmuyor. Plus üyeliği olması gerekmiyor diye biliyorum doğru değil mi?
T tempZ Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.852 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #6 aykiut dedi: Plus üyeliği kısmı var sadece Android bir telefondanda denedim şimdi yine olmuyor. Plus üyeliği olması gerekmiyor diye biliyorum doğru değil mi? Genişletmek için tıkla... Bende de gitmiş Saat 9 da çektiğim fotoğrafı ekliyorum hocam. Birkaç gün bekleyip, sistemin oturmasını beklemek galiba en iyisi. Dosya Ekleri Screenshot_2024-05-14-21-03-35-657_com.openai.chatgpt.jpg 30,9 KB · Görüntüleme: 749
aykiut dedi: Plus üyeliği kısmı var sadece Android bir telefondanda denedim şimdi yine olmuyor. Plus üyeliği olması gerekmiyor diye biliyorum doğru değil mi? Genişletmek için tıkla... Bende de gitmiş Saat 9 da çektiğim fotoğrafı ekliyorum hocam. Birkaç gün bekleyip, sistemin oturmasını beklemek galiba en iyisi.
A aykiut Centipat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #7 tempZ dedi: Bende de gitmiş Saat 9 da çektiğim fotoğrafı ekliyorum hocam. Birkaç gün bekleyip, sistemin oturmasını beklemek galiba en iyisi. Genişletmek için tıkla... Aynen araştırdığıma göre biraz şansa mıdır nedir artık çıkıyor sanırım ama beklemek en iyisi ama insanda bir merak ediyor
tempZ dedi: Bende de gitmiş Saat 9 da çektiğim fotoğrafı ekliyorum hocam. Birkaç gün bekleyip, sistemin oturmasını beklemek galiba en iyisi. Genişletmek için tıkla... Aynen araştırdığıma göre biraz şansa mıdır nedir artık çıkıyor sanırım ama beklemek en iyisi ama insanda bir merak ediyor
ardaltunel Centipat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 59 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Monitör: Viewsonic 27 Xg2702 Klavye: Logitech G915 Lightspeed TKL Mouse: Logitech G Pro X Superlight Kulaklık: HyperX Cloud II Wireless Ekran Kartı: Radeon RX 580 İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-4440 Anakart: Asus H81M-K Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 15 Mayıs 2024 #8 aykiut dedi: Merhaba yeni çıkan GPT 4O yu şu an kullanabiliyor muyuz? Kullanabiliyorsak nasıl kullanabiliriz yardım olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sanırım daha iPhone kullananlara gelmedi ben de tam anlamış değilim. Bende de kulaklık simgesi yok ama GPT-4o olarak gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2024
aykiut dedi: Merhaba yeni çıkan GPT 4O yu şu an kullanabiliyor muyuz? Kullanabiliyorsak nasıl kullanabiliriz yardım olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sanırım daha iPhone kullananlara gelmedi ben de tam anlamış değilim. Bende de kulaklık simgesi yok ama GPT-4o olarak gözüküyor.
A aykiut Centipat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #9 ardaltunel dedi: Sanırım daha iPhone kullananlara gelmedi bende tam anlamış değilim bende de kulaklık simgesi yok ama GPT-4o olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ben Android'e de denedim pek bir fark yok bekleyeceğiz gibi mecbur. Ama hiçbir şeyinde net olmaması çok saçma ücretsiz diyorlar ne ne kadar ücretsiz biraz saçna geldi bana.
ardaltunel dedi: Sanırım daha iPhone kullananlara gelmedi bende tam anlamış değilim bende de kulaklık simgesi yok ama GPT-4o olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ben Android'e de denedim pek bir fark yok bekleyeceğiz gibi mecbur. Ama hiçbir şeyinde net olmaması çok saçma ücretsiz diyorlar ne ne kadar ücretsiz biraz saçna geldi bana.
Teccno Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Makaleler 6 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 15 Mayıs 2024 #10 Valla güzel çalışıyor.