Teccno Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Makaleler 6 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 16 Mayıs 2024 #21 Retoucher dedi: Görsel var mı görelim. Genişletmek için tıkla... Yeterli mi, daha atayım mı ? Telefon S23 256
Retoucher dedi: Görsel var mı görelim. Genişletmek için tıkla... Yeterli mi, daha atayım mı ? Telefon S23 256
Retoucher Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2013 Mesajlar 1.096 Çözümler 46 16 Mayıs 2024 #22 Teccno dedi: Yeterli mi, daha atayım mı ? Eki Görüntüle 2196723Eki Görüntüle 2196724Eki Görüntüle 2196725Eki Görüntüle 2196726 Telefon S23 256 Genişletmek için tıkla... Tamam işte bu zaten eskiden de olan sesli yanıt. Tanıtımdaki değil! Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2024
Teccno dedi: Yeterli mi, daha atayım mı ? Eki Görüntüle 2196723Eki Görüntüle 2196724Eki Görüntüle 2196725Eki Görüntüle 2196726 Telefon S23 256 Genişletmek için tıkla... Tamam işte bu zaten eskiden de olan sesli yanıt. Tanıtımdaki değil!
Teccno Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Makaleler 6 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 16 Mayıs 2024 #23 Retoucher dedi: Tamam işte bu zaten eskiden de olan sesli yanıt. Tanıtımdaki değil! Genişletmek için tıkla... Sunumdaki aynı cilveyi yapabiliyor bendeki. Hızlı konuşup yavaş konuşabiliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2024
Retoucher dedi: Tamam işte bu zaten eskiden de olan sesli yanıt. Tanıtımdaki değil! Genişletmek için tıkla... Sunumdaki aynı cilveyi yapabiliyor bendeki. Hızlı konuşup yavaş konuşabiliyor.
Retoucher Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2013 Mesajlar 1.096 Çözümler 46 16 Mayıs 2024 #24 Teccno dedi: Sunumdaki aynı cilveyi yapabiliyor bendeki. Hızlı konuşup yavaş konuşabiliyor. Genişletmek için tıkla... Önümüzdeki haftalarda tanıtımdaki versiyonu paylaşıldığında aradaki farkı o zaman anlarsın o halde. Şu anki versiyonun omni olmadığına ikna olmuyorsunuz çünkü. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2024
Teccno dedi: Sunumdaki aynı cilveyi yapabiliyor bendeki. Hızlı konuşup yavaş konuşabiliyor. Genişletmek için tıkla... Önümüzdeki haftalarda tanıtımdaki versiyonu paylaşıldığında aradaki farkı o zaman anlarsın o halde. Şu anki versiyonun omni olmadığına ikna olmuyorsunuz çünkü.
iTeee Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #25 tempZ dedi: Play Store'dan ChatGPT'yi indirip giriş yap, mesajlaşma yerinin sağ altında kulaklık işareti var. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaten 4Odan önce de vardı yanlış hatırlamıyorsam 3.5 ile sesli sohbet özelliği gelmişti ama 4O daha da gelişmiş.
tempZ dedi: Play Store'dan ChatGPT'yi indirip giriş yap, mesajlaşma yerinin sağ altında kulaklık işareti var. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaten 4Odan önce de vardı yanlış hatırlamıyorsam 3.5 ile sesli sohbet özelliği gelmişti ama 4O daha da gelişmiş.
T tempZ Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.851 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #26 iTeee dedi: Hocam o zaten 4Odan önce de vardı yanlış hatırlamıyorsam 3.5 ile sesli sohbet özelliği gelmişti ama 4O daha da gelişmiş. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam, ben uygulamayı ilk kez kullandım öncesini bilmiyorum.
iTeee dedi: Hocam o zaten 4Odan önce de vardı yanlış hatırlamıyorsam 3.5 ile sesli sohbet özelliği gelmişti ama 4O daha da gelişmiş. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam, ben uygulamayı ilk kez kullandım öncesini bilmiyorum.
Retoucher Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2013 Mesajlar 1.096 Çözümler 46 19 Mayıs 2024 #27 Gpt 4o'nun demo tanıtımında gösterilen versiyonu yakında plus kullanıcılarına sunulacak. Uygulama üzerinden bildirimi bugün geldi bana. Dosya Ekleri 4o.jpg 40,4 KB · Görüntüleme: 64
Gpt 4o'nun demo tanıtımında gösterilen versiyonu yakında plus kullanıcılarına sunulacak. Uygulama üzerinden bildirimi bugün geldi bana.
S Sefizyan Femtopat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #28 Retoucher dedi: Gpt 4o'nun demo tanıtımında gösterilen versiyonu yakında plus kullanıcılarına sunulacak. Uygulama üzerinden bildirimi bugün geldi bana. Genişletmek için tıkla... Gpt4o şu an erişime açılmasını bekleyeceğiz sanırım. Plus olanlar kullanıyor deneyimlerini paylaşabilirler. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2024
Retoucher dedi: Gpt 4o'nun demo tanıtımında gösterilen versiyonu yakında plus kullanıcılarına sunulacak. Uygulama üzerinden bildirimi bugün geldi bana. Genişletmek için tıkla... Gpt4o şu an erişime açılmasını bekleyeceğiz sanırım. Plus olanlar kullanıyor deneyimlerini paylaşabilirler.
Retoucher Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2013 Mesajlar 1.096 Çözümler 46 21 Mayıs 2024 #29 Sefizyan dedi: Gpt4o şu an erişime açılmasını bekleyeceğiz sanırım. Plus olanlar kullanıyor deneyimlerini paylaşabilirler. Genişletmek için tıkla... Hala erişime açılmadı. Önümüzdeki haftalarda gelecek.
Sefizyan dedi: Gpt4o şu an erişime açılmasını bekleyeceğiz sanırım. Plus olanlar kullanıyor deneyimlerini paylaşabilirler. Genişletmek için tıkla... Hala erişime açılmadı. Önümüzdeki haftalarda gelecek.