S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 9 Aralık 2019 #1 Normalde Shift+F10'a basar, Disk Yöneticisinden bütün diski sıfırlayarak çözeriz ama ben tek bir bölüme kurulum yapacağım, onun bir yöntemi var mı ?
Normalde Shift+F10'a basar, Disk Yöneticisinden bütün diski sıfırlayarak çözeriz ama ben tek bir bölüme kurulum yapacağım, onun bir yöntemi var mı ?
genccluber Centipat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 457 Çözümler 5 9 Aralık 2019 #2 okurbaabana dedi: Normalde Shift+F10'a basar, Disk Yöneticisinden bütün diski sıfırlayarak çözeriz ama ben tek bir bölüme kurulum yapacağım, onun bir yöntemi var mı ? Genişletmek için tıkla... DİSK'in bir bölümü GPT bir bölümü MBR olamaz. Artı 0 Eksi
okurbaabana dedi: Normalde Shift+F10'a basar, Disk Yöneticisinden bütün diski sıfırlayarak çözeriz ama ben tek bir bölüme kurulum yapacağım, onun bir yöntemi var mı ? Genişletmek için tıkla... DİSK'in bir bölümü GPT bir bölümü MBR olamaz.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 9 Aralık 2019 #3 Sanırım tüm diskin yapısını GPT. Ve bir bölümü çeviremezsin. En azından böyle biliyorum. Daha emin olanlar yeşillendirsin konuyu. Düzenleme: Bu şeye benziyor, 1 evin 2 farklı temeli olamaz. Artı 0 Eksi
Sanırım tüm diskin yapısını GPT. Ve bir bölümü çeviremezsin. En azından böyle biliyorum. Daha emin olanlar yeşillendirsin konuyu. Düzenleme: Bu şeye benziyor, 1 evin 2 farklı temeli olamaz.
KS KS S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 9 Aralık 2019 #4 Ya peki Windows 7'nin GPT formatını destekleyen (oynanmış olması önemli değil) bir versiyonu var mı ? Düzeltme, sorunu Rufus üzerinden GPT formatlı olarak yazdırarak çözüm. Son düzenleme: 10 Aralık 2019 Artı 0 Eksi
Ya peki Windows 7'nin GPT formatını destekleyen (oynanmış olması önemli değil) bir versiyonu var mı ? Düzeltme, sorunu Rufus üzerinden GPT formatlı olarak yazdırarak çözüm.