Çözüldü GPT format MBR'ye çevrilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Bilgisayarimda sorunlar olmaya basladi kendi kendine ha bire mavi ekran veriyor. Bilgisayari her açtığımda Chrome bilgileri sıfırlanıyor hesaplarım gidiyor. Bende format atmak istedim. Disk 2 bölümden oluşmaktaydi bir de Z diskim vardi. C diskinin bir bölümü 60 GB ve 8 GB boş alani var. Formatta Sil'e tıklıyorum bekleniyor fakat silmiyor. Bir uyarıda yok. Biçimlendire tıklıyorum hala silmiyor. Format ekranını kapatıyorum Windows'a giriyor silinen bir şey yok. Bu arada C diskine formati yüklemek istediğimde C disgi GPT yüklenemez diyor. Bende Shift + F10 tuşu yolundan GPT'yi MBR yaptim.(bütün adımlarda başarılı yazısı çıktı İngilizce)fakat hala GPT diyor format atmıyor. Bir daha yaptım GPT MBR dönüştürmeyi gene hatasız bir şekilde dönüştürüldü yazısı çıktı fakat hala denediğimde GPT'dir format atilamaz yazisi çıkıyor. Daha önce çıkan mavi ekran hatasında da minidump dosyalari gelmemişti. Yardım ederseniz çok sevinirim simdiden teşekkürler.

USB üzerinden format atmaya çalışıyorsanız, direk Rufus'dan gbt olarak Windows yazdırın bazen öyle hatalar olabiliyor. Bende öyle hatalar ile karşılaşmıştım format atarken, bu yöntemi yaptım.

Evet flash ile atıyorum. Rufus nedir? Biliyordum şimdi nd olduğunu unuttum.

Evet flash ile atıyorum. Rufus nedir? Biliyordum şimdi nd olduğunu unuttum.

USB flash belleğe Windows yazdırma programıdır. Bu sitede nasıl yapılacağına dair rehberler vardır. Sadece siz yazdırırken MBR değil de gbt seçiceksiniz.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı