P Puqcin Femtopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #11 Prime777 dedi: Evet, NTFS kuracaksın. Rufus otomatik ayarlıyordur zaten NTFS diye. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.Eger bir sorun ile karşılarşırsam size daha kolay ulaşmak için instagramınızı yazabilirmisiniz rica etsem ?
Prime777 dedi: Evet, NTFS kuracaksın. Rufus otomatik ayarlıyordur zaten NTFS diye. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.Eger bir sorun ile karşılarşırsam size daha kolay ulaşmak için instagramınızı yazabilirmisiniz rica etsem ?
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.637 Makaleler 54 Çözümler 412 Yer Osmaniye, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ağustos 2022 #12 Puqcin dedi: Tamam teşekkürler. Eger bir sorun ile karşılarşırsam size daha kolay ulaşmak için Instagram'ınızı yazabilir misiniz rica etsem? Genişletmek için tıkla... Özel iletişim adresi vermek yasak. Bana bu konu üzerinden ulaşabilirsin. Farklı bir sorun yaşarsan konu açıp etiketleyebilirsin.
Puqcin dedi: Tamam teşekkürler. Eger bir sorun ile karşılarşırsam size daha kolay ulaşmak için Instagram'ınızı yazabilir misiniz rica etsem? Genişletmek için tıkla... Özel iletişim adresi vermek yasak. Bana bu konu üzerinden ulaşabilirsin. Farklı bir sorun yaşarsan konu açıp etiketleyebilirsin.
Emre.bkm Picopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 533 Çözümler 6 Yer İstanbul 16 Ağustos 2022 #13 Nevzat Özkan dedi: Normal değil mi sence? Genişletmek için tıkla... Zamanında MBR nedir, GPT nedir mevzularını bilmediğim için hata yapmam çok normal değil mi ?
Nevzat Özkan dedi: Normal değil mi sence? Genişletmek için tıkla... Zamanında MBR nedir, GPT nedir mevzularını bilmediğim için hata yapmam çok normal değil mi ?
P Puqcin Femtopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #14 Prime777 dedi: Özel iletişim adresi vermek yasak. Bana bu konu üzerinden ulaşabilirsin. Farklı bir sorun yaşarsan konu açıp etiketleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bunu bilmiyordum teşekkürler.
Prime777 dedi: Özel iletişim adresi vermek yasak. Bana bu konu üzerinden ulaşabilirsin. Farklı bir sorun yaşarsan konu açıp etiketleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bunu bilmiyordum teşekkürler.
Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 16 Ağustos 2022 #15 Emre.bkm dedi: Zamanında MBR nedir, GPT nedir mevzularını bilmediğim için hata yapmam çok normal değil mi? Genişletmek için tıkla... Zamanında yaşadığını belirtmediğin için bende tahmin edemedim maalesef.
Emre.bkm dedi: Zamanında MBR nedir, GPT nedir mevzularını bilmediğim için hata yapmam çok normal değil mi? Genişletmek için tıkla... Zamanında yaşadığını belirtmediğin için bende tahmin edemedim maalesef.
RiskyZone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 1.309 Çözümler 3 16 Ağustos 2022 #16 "Bilgisayarım sağ tık -> Yönet -> Disk Yönetimi -> Diske sağ tık -> Özellikler -> Birimler" yolunu izleyerek diskin MBR mi GPT mi olduğunu anlayabilirsin.
"Bilgisayarım sağ tık -> Yönet -> Disk Yönetimi -> Diske sağ tık -> Özellikler -> Birimler" yolunu izleyerek diskin MBR mi GPT mi olduğunu anlayabilirsin.