Kerem Kalkır Hectopat Katılım 25 Ağustos 2013 Mesajlar 44 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Fotoğrafçı 20 Eylül 2013 #11 Anıl Sezer dedi: İnternetten bulmak size kalmış. Forumda key paylaşımı yapılmıyor. Google'dan aratınca zaten hemen buluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ama ben madem para verdim kendi Anahtarımı gönül rahatlığıyla kullanayım diyordum. Galiba bu artık çok uzak bir ihtimal gibi görünüyor.
Anıl Sezer dedi: İnternetten bulmak size kalmış. Forumda key paylaşımı yapılmıyor. Google'dan aratınca zaten hemen buluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ama ben madem para verdim kendi Anahtarımı gönül rahatlığıyla kullanayım diyordum. Galiba bu artık çok uzak bir ihtimal gibi görünüyor.
A Anıl Sezer Ziyaretçi 20 Eylül 2013 #12 Ahhh ben üst mesajları okumamışım. PC'nizde zaten Windows 8 yüklü olarak gelmiş. Kasanın kapağına vs. bakın. Key yazıyor olması lazım.
Ahhh ben üst mesajları okumamışım. PC'nizde zaten Windows 8 yüklü olarak gelmiş. Kasanın kapağına vs. bakın. Key yazıyor olması lazım.
Kerem Kalkır Hectopat Katılım 25 Ağustos 2013 Mesajlar 44 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Fotoğrafçı 20 Eylül 2013 #13 Anıl Sezer dedi: Ahhh ben üst mesajları okumamışım. PC'nizde zaten Windows 8 yüklü olarak gelmiş. Kasanın kapağına vs. bakın. Key yazıyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Malesef yazmıyor. Üzerinde sadece Exper etiketi var.
Anıl Sezer dedi: Ahhh ben üst mesajları okumamışım. PC'nizde zaten Windows 8 yüklü olarak gelmiş. Kasanın kapağına vs. bakın. Key yazıyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Malesef yazmıyor. Üzerinde sadece Exper etiketi var.
Atem Kaner Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Haziran 2012 Mesajlar 1.972 Makaleler 3 20 Eylül 2013 #14 Keyler BIOS'a gömülü artık.
Kerem Kalkır Hectopat Katılım 25 Ağustos 2013 Mesajlar 44 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Fotoğrafçı 20 Eylül 2013 #15 Atem Kaner dedi: Keyler BIOS'a gömülü artık. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl çözebiliriz hocam?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 20 Eylül 2013 #16 Kerem Kalkır dedi: Malesef yazmıyor. Üzerinde sadece Exper etiketi var. Genişletmek için tıkla... Kasanın her yerine bak, Olmadığına emin isen Satıcı veya üreticinle irtibata geç onlar seni yönlendirir.
Kerem Kalkır dedi: Malesef yazmıyor. Üzerinde sadece Exper etiketi var. Genişletmek için tıkla... Kasanın her yerine bak, Olmadığına emin isen Satıcı veya üreticinle irtibata geç onlar seni yönlendirir.
Kerem Kalkır Hectopat Katılım 25 Ağustos 2013 Mesajlar 44 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Fotoğrafçı 20 Eylül 2013 #17 Murat5038 dedi: Kasanın her yerine bak, Olmadığına emin isen Satıcı veya üreticinle irtibata geç onlar seni yönlendirir. Genişletmek için tıkla... Vatan'dan aldım. Oraya gidince galiba kasayı alıp servise gönderiyorlar. Açıkcası bununla da uğraşmak istemiyorum. Haftalarca gelicek diye beklemek istemiyorum.
Murat5038 dedi: Kasanın her yerine bak, Olmadığına emin isen Satıcı veya üreticinle irtibata geç onlar seni yönlendirir. Genişletmek için tıkla... Vatan'dan aldım. Oraya gidince galiba kasayı alıp servise gönderiyorlar. Açıkcası bununla da uğraşmak istemiyorum. Haftalarca gelicek diye beklemek istemiyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 20 Eylül 2013 #18 Anakartı da değiştirince key gitti diyebilirim...
Atem Kaner Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Haziran 2012 Mesajlar 1.972 Makaleler 3 20 Eylül 2013 #19 Recep Bey haklı.
Kerem Kalkır Hectopat Katılım 25 Ağustos 2013 Mesajlar 44 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Fotoğrafçı 20 Eylül 2013 #20 Recep Baltaş dedi: Anakartı da değiştirince key gitti diyebilirim... Genişletmek için tıkla... Eski Anakartım duruyor hala ona taksam donanımı?
Recep Baltaş dedi: Anakartı da değiştirince key gitti diyebilirim... Genişletmek için tıkla... Eski Anakartım duruyor hala ona taksam donanımı?