teresamendoza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 18 29 Aralık 2020 #1 İlk defa böyle bir şey görüyorum. Ne olduğu hakkında bir bilginiz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2020
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 29 Aralık 2020 #2 GPU 0 ifadesi sistemdeki 1. GPU'nun kullanıldığını gösteriyor yanlış bilmiyor isem.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 29 Aralık 2020 #3 Ekran kartına bindirdiği yük diye biliyorum bir oyun açıp SS atabilir misin? (CS:GO olur LoL olur LFS olur)
Ekran kartına bindirdiği yük diye biliyorum bir oyun açıp SS atabilir misin? (CS:GO olur LoL olur LFS olur)
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.686 Makaleler 2 Çözümler 20 29 Aralık 2020 #4 3D ise kartın şu an ne yaptığını gösteriyor video encode vs. gibi onları performans kısmından GPU'ları seçerek sende bakabilirsin.
3D ise kartın şu an ne yaptığını gösteriyor video encode vs. gibi onları performans kısmından GPU'ları seçerek sende bakabilirsin.
UMURALP Hectopat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #5 avkila.tech dedi: Ekran kartına bindirdiği yük diye biliyorum bir oyun açıp SS atabilir misin? (CS:GO olur LoL olur LFS olur) Genişletmek için tıkla... Bir tık konu dışı ama lfs hangi oyun çok merak ettim
avkila.tech dedi: Ekran kartına bindirdiği yük diye biliyorum bir oyun açıp SS atabilir misin? (CS:GO olur LoL olur LFS olur) Genişletmek için tıkla... Bir tık konu dışı ama lfs hangi oyun çok merak ettim
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 1 Ocak 2021 #6 UMURALP dedi: Bir tık konu dışı ama lfs hangi oyun çok merak ettim Genişletmek için tıkla... Live For Speed yani LFS. Kendisi 13 Temmuz 2003'te çıkmış olan bir simulasyon/yarış oyunudur. Lastik basınçlarından tut süspansyonların antirolluna kadar değerler verilmektedir.
UMURALP dedi: Bir tık konu dışı ama lfs hangi oyun çok merak ettim Genişletmek için tıkla... Live For Speed yani LFS. Kendisi 13 Temmuz 2003'te çıkmış olan bir simulasyon/yarış oyunudur. Lastik basınçlarından tut süspansyonların antirolluna kadar değerler verilmektedir.