G godfatherinoglu Femtopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #1 Öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım. Konuya geleyim 'GPU 0: error in loading kernel' böyle bir şeyle karşılaştım acaba bu nedir?
Öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım. Konuya geleyim 'GPU 0: error in loading kernel' böyle bir şeyle karşılaştım acaba bu nedir?
anilkose Kilopat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 479 Çözümler 6 Yer TRABZON Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu Personeli 9 Nisan 2021 #2 Sisteminizi yazar mısınız ? çift ekran kartı mı var ? Artı 0 Eksi
KS KS G godfatherinoglu Femtopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #3 anilkose dedi: Sisteminizi yazar mısınız ? çift ekran kartı mı var ? Genişletmek için tıkla... anilkose dedi: Sisteminizi yazar mısınız ? çift ekran kartı mı var ? Genişletmek için tıkla... Hem grafik kartı hem de geforce 820 m var Artı 0 Eksi
anilkose dedi: Sisteminizi yazar mısınız ? çift ekran kartı mı var ? Genişletmek için tıkla... anilkose dedi: Sisteminizi yazar mısınız ? çift ekran kartı mı var ? Genişletmek için tıkla... Hem grafik kartı hem de geforce 820 m var