Merhaba, ben yeni sistemimi almış bulunmaktayım.
Fakat oyunlarda ekran kartım %50 ve ya %60 çalışmakta ve bu beni rahatsız ediyor sizce nedeni ne olabilir ?
Ve şunuda sormakm istedim. Ben ekran kartımın fanını serin kalsın diye en son devirde çalıştırıyorum, sesten başka bir sorun yaşar mıyım ?
test ettiğim şimdilik iki oyun :
ETS2 biliyorum optimizasyon sıkıntısı var.
CS:GO herşey en yüksekde 60 fps ? ve sweet fx açık.
CS:GO'da ekran kartı kendini tam olarak kullanmıyor güç tüketiminden kazanmak için, VSYNC'yi devre dışı bırakın o zaman 60 fps kilidi ortadan kalkıcaktır.
@Mert Can Ayhan Devre dışı bırakacaksınız. Daha fazla kare işlemesi lazım kartın. Eğer imzanızda yazan sistemi kullanıyorsanız fanların son devirde çalışmasına gerek yok. TITAN X'ten bahsediyoruz. Fanları yormaktan başka bir işe yaramaz.
@Mert Can Ayhan Devre dışı bırakacaksınız. Daha fazla kare işlemesi lazım kartın. Eğer imzanızda yazan sistemi kullanıyorsanız fanların son devirde çalışmasına gerek yok. TITAN X'ten bahsediyoruz. Fanları yormaktan başka bir işe yaramaz.
Titan X alma sebebim farklı Custom Sıvı Soğutma alacağım, eğer 980ti alsaydım stock kalırdı ama bu sistemi aldığım için sıvı soğutma yapacağım. Isı sorunu oluşacağını sanmıyorum.