Ekran kartın boştayken biraz anormal bir sıcaklığa sahip, ama yük altındayken 80'i geçmediği sürece bir sorun yaratmaz.Çok saçma bir konu başlığı biliyorum, direk yazacağım bir yer olmayacağı için buraya açmak zorunda kaldım. Ekran kartım 50-55 dolaşırken işlemcim 40-45 seyrinde dolaşıyor. Ekran kartımın bu sıcaklıklarla önde olmasının bir sorunu var mı?
Kasanızın fazla iyi soğutması yoksa veya oda sıcaksa normal. Zaten boşta fanları kapatıyor ve 50 derece civarı sabit gezinir, arada grafik işlemi yaparsanızda sıcaklık biraz artar, düşer. Şuan benim kartta 50-52 arasında gidip geliyor, sorunu yok.Çok saçma bir konu başlığı biliyorum, direk yazacağım bir yer olmayacağı için buraya açmak zorunda kaldım. Ekran kartım 50-55 dolaşırken işlemcim 40-45 seyrinde dolaşıyor. Ekran kartımın bu sıcaklıklarla önde olmasının bir sorunu var mı?
Evet fanim her zaman 0 oyuna girmediğim sürece.Sıfır RPM açıktır. Bende ekran kartı boştayken 50 dereceye kadar çıkıyor 100% yük altındayken 73 dereceye kadar çıkıyor işlemci 50-60 derecede oluyor. Bence her şey normal.
Doğal gaz açık içerisi gayet sıcak + kule tipi soğutucu kullanıyorum.Kasanızın fazla iyi soğutması yoksa veya oda sıcaksa normal. Zaten boşta fanları kapatıyor ve 50 derece civarı sabit gezinir, arada grafik işlemi yaparsanızda sıcaklık biraz artar, düşer. Şuan benim kartta 50-52 arasında gidip geliyor, sorunu yok.
İşlemci ise o modele göre normal sayılabilir boşta.
Hocam fanlar 0 rpm olarak gözüküyor.Ekran kartın boştayken biraz anormal bir sıcaklığa sahip, ama yük altındayken 80'i geçmediği sürece bir sorun yaratmaz.
Evet fanim her zaman 0 oyuna girmediğim sürece.
Doğal gaz açık içerisi gayet sıcak + kule tipi soğutucu kullanıyorum.
Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu
Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan.www.gaming.gen.tr
Hocam fanlar 0 RPM olarak gözüküyor.
Doğal gazı kapatırsanız ekran kartınız 5 derece filan düşer. 45 olur filan. Ama ne gerek var?Evet fanim her zaman 0 oyuna girmediğim sürece.
Doğal gaz açık içerisi gayet sıcak + kule tipi soğutucu kullanıyorum.
Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu
Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan.www.gaming.gen.tr
Hocam fanlar 0 rpm olarak gözüküyor.
RPM 1100 olarak çalışıyor.Ne kadar içeri sıcak desende yazın 30-40 derece olan havalar geri kaldı en sıcak evin içerisi 26 derecedir.
Hocam ekran kartı 65'i geçmiyor.Yük altındayken durum nasıl?