FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 24 Kasım 2020 #2 GPU bağlantısı koptu bilgisayarda 30 saniyelik fakat PC kapanmadı, çalışıyordu. Sorun ne olabilir?
Apsol Decapat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Kasım 2020 #3 Ekran kartı bozulmuştur çipi yanmıştır ama sen yine de diğer portları dene. Artı 0 Eksi
KS KS FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 24 Kasım 2020 #4 Apsol dedi: ekran kartı bozulmuştur çipi yanmıştır ama sen yinede diğer portları dene Genişletmek için tıkla... Durduk yere nasıl çip yanabilir, anlamıyorum. Artı 0 Eksi
Apsol dedi: ekran kartı bozulmuştur çipi yanmıştır ama sen yinede diğer portları dene Genişletmek için tıkla... Durduk yere nasıl çip yanabilir, anlamıyorum.
Korkmaz02 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 1.561 Çözümler 10 24 Kasım 2020 #5 Garantiye gönderin. Artı 0 Eksi
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.299 Makaleler 42 Çözümler 274 24 Kasım 2020 #6 Sorununuzu biraz daha açarsanız daha iyi yardımcı olurlar. Artı 0 Eksi
KS KS FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 24 Kasım 2020 #7 Korkmaz02 dedi: Garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... Ama şu an bir problem yok. Şimdi mi göndermeliyim yoksa tekrar ederse mi? Artı 0 Eksi
Korkmaz02 dedi: Garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... Ama şu an bir problem yok. Şimdi mi göndermeliyim yoksa tekrar ederse mi?
Korkmaz02 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 1.561 Çözümler 10 24 Kasım 2020 #8 FalconPaw dedi: Ama şu an bir problem yok. Şimdi mi göndermeliyim yoksa tekrar ederse mi? Genişletmek için tıkla... Sürekli olursa tabi. Tek seferlik ya da aralıklı olursa kartta sorun yok deyip geri gönderirler. Artı 0 Eksi
FalconPaw dedi: Ama şu an bir problem yok. Şimdi mi göndermeliyim yoksa tekrar ederse mi? Genişletmek için tıkla... Sürekli olursa tabi. Tek seferlik ya da aralıklı olursa kartta sorun yok deyip geri gönderirler.
KS KS FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 24 Kasım 2020 #9 Mithat Berhan dedi: Sorununuzu biraz daha açarsanız daha iyi yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken nvidia control paneli bulunamadı deyip beyaz ekran verdi oyun. Ardından uyarı yazısına tıkladım ve Microsoft store üzerinden paneli indirdi. Şu an bir problem yok. Korkmaz02 dedi: Sürekli olursa tabii. Tek seferlik ya da aralıklı olursa kartta sorun yok deyip geri gönderirler. Genişletmek için tıkla... Şu an Knight oynuyorum. Sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: Sorununuzu biraz daha açarsanız daha iyi yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken nvidia control paneli bulunamadı deyip beyaz ekran verdi oyun. Ardından uyarı yazısına tıkladım ve Microsoft store üzerinden paneli indirdi. Şu an bir problem yok. Korkmaz02 dedi: Sürekli olursa tabii. Tek seferlik ya da aralıklı olursa kartta sorun yok deyip geri gönderirler. Genişletmek için tıkla... Şu an Knight oynuyorum. Sıkıntı yok.
Bay Hiçkimse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 2.041 Çözümler 3 Yer İstanbul / Sancaktepe 24 Kasım 2020 #10 Hocam garantisi devam ediyorsa gönderin. Güç alamadığı için yetersiz güç yüzünden yanma arızalanma gibi durumlar olabilir. Artı 0 Eksi
Hocam garantisi devam ediyorsa gönderin. Güç alamadığı için yetersiz güç yüzünden yanma arızalanma gibi durumlar olabilir.