Nəriman Centipat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 88 20 Ocak 2021 #1 Herkese selam başlıkta da gördüğünüz gibi ne yaptım bulamadım. GPU bellek sıcaklığını göre bilmem için ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkür. Ekran kartım: MSI 1660S XS Ventus OC.
Herkese selam başlıkta da gördüğünüz gibi ne yaptım bulamadım. GPU bellek sıcaklığını göre bilmem için ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkür. Ekran kartım: MSI 1660S XS Ventus OC.
yusuf gürel Megapat Katılım 14 Kasım 2014 Mesajlar 525 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dev | CpE 20 Ocak 2021 #2 Görev Yöneticisi/Performans sekmesinde en altta olması gerek.
GhostRider10 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 483 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #3 MSI Afterburner indirebilirsin oradan da görebilirsin.
Nəriman Centipat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 88 20 Ocak 2021 #4 yusuf gürel dedi: Görev Yöneticisi/Performans sekmesinde en altta olması gerek. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının değil, onun belleginin sıcaklığına bakmak istiyorum. MSI aftetburner da var diye biliyorum zaten herkes de oradan bakiyor ama bende gozukmuyor. Yani açmam için oyle bir tik yok. Önerebileceğiniz başka bir program var mı?
yusuf gürel dedi: Görev Yöneticisi/Performans sekmesinde en altta olması gerek. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının değil, onun belleginin sıcaklığına bakmak istiyorum. MSI aftetburner da var diye biliyorum zaten herkes de oradan bakiyor ama bende gozukmuyor. Yani açmam için oyle bir tik yok. Önerebileceğiniz başka bir program var mı?