GPU boşta %100 kullanıyor

Daha fazla  
2 gün önce kardeşim bilgisayara lanet olası korsan oyun indirmiş GPU boşta %100 gösteriyor. Bunu nasıl çözebilirim? Malwarebytes temizledim bir şey çıkmadı Kaspersky temizledim bir şey çıkmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan oyun ile alakalı olduğunu zannetmiyorum. Son NVIDIA sürücüsünü kurduysanız muhtemelen bu sorunu yaşarsınız. Kurdunuz mu 522.25 sürücüsünü?

Hocam ben dün kurdum şu an PC'nin karşısındayım GPU kullanımım normal.

Ben de dahil Sosyal'de de ararsanız birçok kişi bu sürümden sonra aynı sorunu yaşadı. İnternette de aratabilirsiniz. Yine sonuç çıkacaktır.

O kadar MBAM Kaspersky taradım hiçbir şey çıkmadı.

Genelde mining virüsleri, Görev Yöneticisi'ni açınca belli olmamak için kendisini durdurur. Görev Yöneticisi'nden görmeniz pek mümkün olmazdı zaten mining virüsü olsaydı.

O zaman herkeste olmuyor gibi. Bende normal kullanım.

Ne yapacağız yani NVIDIA eski sürücüsünü kurmak mı gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneyebilirsiniz. Ekran kartı driverini DDU kullanarak kaldırın. Sonra eski bir sürücüyü kurun.

Ama buradan NVIDIA neyse yapacakları işi ben sorunlu driver sürümünü neden yayınlıyorlar anlamıyorum.

Deneyebilirsiniz. Ekran kartı driverini DDU kullanarak kaldırın. Sonra eski bir sürücüyü kurun.

Bende sandım mining yapılıyor sandım az kalsın NVIDIA sövecektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…