GPU boşta 50 derece

Orugan

Decapat
Daha fazla  
GPU 1 gün öncesine kadar boşta 35 derece görüyordu. Bir anda 50 dereceye çıktı boşta iken. Yanık kokusu da geliyor sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
GPU 1 gün öncesine kadar boşta 35 derece görüyordu. Bir anda 50 dereceye çıktı boşta iken. Yanık kokusu da geliyor sebebi ne olabilir?
bence boşta 50 derece çok iyi

ve ekstra bir uygulama indirmiş olabilirsin boşta olsa bile onlar çalışmaya devam eder discord gibi

Sistem özelliklerim i5 9400F Gtx 1050ti gaming x 4gb 8gb ram asus prime anakart frisby venom kasa.

Tam yük olmasa da yük altında 70 derece gibi değerler alıyorum ama boşta nedense çok yükseldi ve neden olduğu hakkında hiç fikrim yok.
bence boşta 50 derece çok iyi

ve ekstra bir uygulama indirmiş olabilirsin boşta olsa bile onlar çalışmaya devam eder discord gibi
Bende öyle düşünüyodum yanlışlıkla birşeyleri değiştirmişimdir diye fakat değiştirmedim boşta 50 derece gpu iyi mi bilemem ama bir günde 20 derece artması da es geçebileceğim birşey değil

Şunu deyim sana oyuncular 80 derecenin altında aldığında seviniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…